Most kell megmutatni!

Frissítve, március 2., 12:00: Immár hivatalos, hogy Dunaharasztiban játsszuk a Szigetszentmiklós elleni rangadót szombaton 14:30-tól.


Frissítve, február 27., 13:55: Az MLSz Versenybizottsága úgy határozott, hogy a február 19-re kiírt Szigetszentmiklós – Paks II. bajnoki elmaradásáért a hazai csapat volt a felelős, ezért hivatalosan a tolnaiak nyertek 3-0-ra. Mint ismert, a diósdi pályának nem volt harmadosztályra szóló hitelesítése.


Labdarúgócsapatunk szombaton a listavezető Szigetszentmiklós vendégeként lép pályára.

A piros-feketék 2017-ben döntetlennel kezdtek Hódmezővásárhelyen, míg legutóbb, a hazai nyitányon, nem kis szerencsével nyertek 1-0-ra a Méhkerék ellen. Annak érdekében, hogy a pécsiek tovább zárkózzanak az élen állókhoz, bizony fel kell ébredniük. Ezt hangsúlyozta Márton Gábor is, aki nem titkolta, sokkal többet vár csapatától.

A nyögvenyelős győzelem mégis előrelépést eredményezett, hiszen a Dunaújváros a Paks II. otthonában csak ikszelni tudott, így őket visszaelőztük a tabellán és ismét a dobogó legalsó fokáról várhatjuk a folytatást. Ráadásul a Szigetszentmiklósnak is csak egy döntetlenre futotta Békéscsabán, igaz, a Budafok könnyen lerendezte a Komlót.

A PMFC számára márciusban egymást érik majd a fontos meccsek, de ne szaladjunk nagyon előre… Az NB III Közép-csoport soron következő, 21. fordulójának szombati csúcsmérkőzésén a PMFC az éllovas Szigetszentmiklós gárdájával csap össze, méghozzá idegenben.

Pmfc-Mehkerek-044

A Csurka Zoltán vezette zöld-fehérek előnye egyelőre kilenc pont a mecsekaljaiakkal szemben, még úgy is, hogy szombati ellenlábasunk egy bajnokival kevesebbet játszott. Az első tavaszi fordulóból elmaradt meccsről szóló döntés a napokban várható. Nekünk azonban célszerű saját teljesítményünkkel és játékunkkal foglalkozni, ezért az a legbiztosabb, ha szombaton egy remek futballal előrukkolva sikerül visszavágni az ősszel hazai pályán elszenvedett 2-1-es vereségért.

A hétvégi rangadón ezért mindenkinek a legjobbját kell nyújtania. A március 4-én, 14:30-ra kiírt találkozó helyszíne még nem tisztázott, vendéglátóink pályáját ugyanis felújítják, hivatalos értesítést pedig még nem kaptunk arról, hol is mérkőzünk majd. Amint hivatalos információval rendelkezünk, azon nyomban megosztjuk azt szurkolóinkkal, akik remélhetőleg ismét szép számmal kísérik el csapatunkat a szombati idegenbeli rangadóra.

Riválisaink közül a Budafok Szentlőrincre látogat, míg a Dunaújváros a Békéscsaba II.-t fogadja.


NB III Közép-csoport, 21. forduló
Szigetszentmiklós – PMFC
2017. március 4., szombat, 14:30


Fénykép: Kurdi József/pmfc.hu

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram