Megkezdjük a felkészülést

Márton Gábor július 5-én, szerdán kora este levezényli a szezon első edzését NB III-as együttesünk számára. A tréningen részt vesz majd az a 13 játékos, aki a tavalyi keretnek is tagja volt és minket erősít majd a továbbiakban is. Rajtuk kívül Dóra Dominik és Németh Norisz kap lehetőséget a bizonyításra az utánpótlásból, illetve jelen állás szerint négy olyan labdarúgó is a csapattal tart, akikkel megegyeztünk arról, hogy nálunk folytatják pályafutásukat.

Azért fogalmaztunk így, mert a lista az idő előrehaladtával bővülhet, hiszen vannak még olyan pozíciók, ahova keresünk focistát. A tárgyalások folyamatosan zajlanak, reméljük, hogy napokon belül újabb megállapodásokról tudunk beszámolni szurkolóinknak.

A szakmai stáb 6 edzőmeccset tervez a felkészülési időszakra. Az már biztos, hogy július 15-én a Veszprémmel (itthon), 19-én pedig a Kaposvárral (idegenben) csapunk össze. Július 29-én az Eszék II-höz látogatunk, a július 22-ei, 26-ai és augusztus 5-ei tervezett dátumokra még ellenfelet keresünk. Szeretnénk első- és másodosztályú csapatokkal összemérni tudásunkat.

További részletekkel az első edzés után jelentkezünk. Ahogy szurkolóink megszokhatták, honlapunkon ezúttal sem számolunk majd be pletykákról, találgatásokról, csak a már biztos érkezőkről adunk hírt. Hajrá, Pécs!

Fénykép: Kurdi József/pmfc.hu

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram