Hány éves a kapitány?

Ma ünnepli 37. születésnapját a PMFC egyik leghűségesebb játékosa, Lantos Levente.

A pécsi születésű Lantos Levente 1997-ben csatlakozott a PMFC-hez, a korosztályos ranglétrát szépen végigjárva felkerült a felnőttekhez, akik között 2000. március 4-én a Ferencváros elleni bajnoki mérkőzésen mutatkozott be. Csapatunk tagjaként két NB II-es aranyérmet és egy Ligakupa ezüstérmet nyert.

Korábbi bekkünk és csapatkapitányunk több mint 17 esztendőn át szolgálta a mecsekaljai gárdát, a sorozat csak rövid időre szakadt meg, mivel egy évet kölcsönben Komlón töltött. Összesen az első- és a másodosztályban 266-szor viselte a PMFC mezét, az NB I-ben 107-szer szerepelt piros-feketében és két gólt szerzett.

Klubunktól 2015 januárjában távozott, több játéklehetőség reményében. Akkor úgy nyilatkozott, sokat gondolkozott, mielőtt meghozta ezt a nagyon nehéz döntést, hiszen a fél életet piros-feketében töltötte. Mint mondta, belül már nagyon őrlődött, amiért hosszú ideje csak a padon számítanak rá, ezért határozott a váltás mellett.

Jellemző, hogy távozásának hírére mindenhol pozitív, jóindulatú hozzászólások érkeztek. A 37. életévét ünneplő Lantos Levente jelenleg a Kozármisleny FC játékosaként a harmadosztályú bajnokságra készül. Születésnapján pedig pont nevelőegyesülete ellen léphet pályára, hiszen a Pécs ma este edzőmérkőzés alkalmával látogat a kék-fehérekhez.

Boldog szülinapot, Lecsó!

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram