Valami mindig történik a piros-fekete csatán

0

Tudjuk, tudjuk, vasárnap a Budapest Honvéd II. csapatával játszunk, de azért kedvet kaptunk egy kis videózáshoz! Egy Pécs-Honvéd meccs ritkán érzelemmentes, szurkolóinknak is bizonyára rengeteg emlékezetes momentum ugrik be kapásból a közös találkozókról. Emlékezhetünk egyszerű bajnokira, kiesési csatára, kupadöntőre, vagy épp egy elszabadult öntözőre, általában történik valami különleges.

Összeállításunkat kezdjük egy nagyszerű emlékkel! 1990-ben Magyar Kupa-döntőn győztük le a Honvédot:

2006-ban jelenlegi akadémia igazgatónk, Kulcsár Árpád góljával nyertünk 1-0-ra. A videó tanúsága szerint a főbb események az első félidőben zajlottak, de azért a lelátón is akadtak történések:

Ki ne emlékezne Okoronkwora? A támadó nem igazán góljaival maradt emlékezetes Újmecsekalján, de itt szépen vette be a fővárosiak kapuját:

2014 őszén Kőváriról feledkeztek meg teljesen a piros-fekete védők:

A 2014/15-ös szezonban mindkét csapat a kiesés elől menekült, ennek megfelelően egy izgalmas, fordulatos meccset láthattak a nézők, amelynek végén mi örülhettünk:

Bónusz 1: elszabadult, önálló akarattal bíró öntöző. Emlékezhetünk, hogy egy 2013-as bajnokin a hajrára fordulva meg kellett szakítani a játékot.

elszabadult öntöző

Végül ugyanerről a meccsről egy meglehetősen furcsa eset, hiszen két kispesti a tizenegyesen veszett össze, igaz, azon a meccsen simán nyert a Honvéd:

Nyilván a kiváló gólok és győzelmek mellett akadtak pécsi vereségek is az egykori katonacsapat ellen, de ezekről jótékony módon igyekszünk megfeledkezni. Reméljük, egyhamar nem is kell majd a fővárosiakra rossz szájízzel gondolnunk…

A közös történelmet most vasárnap írjuk tovább, szurkoljunk együtt a PMFC-nek!

PMFC – Budapest Honvéd-MFA II.
NB III Közép-csoport, 3. forduló
augusztus 27., vasárnap 17:30
Pécs, PMFC Stadion

Nincsenek hozzászólások

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram