Ismét kapaszkodnunk kell

Szurkolóink múlt hétfőn azzal a felszabadult érzéssel vághattak neki a hétnek, hogy nagyon jól alakult az előző hétvége és az élen vagyunk, most azonban biztosan kevésbé lelkesen vették fel a munkát. Csapatunk ugyanis sok helyzetet elpuskázva csak 0-0-ra végzett Mórahalmon, aminek köszönhetően a Tiszakécske élre állt a Közép-csoportban.

Persze rengeteg idő és találkozó van még hátra a pontvadászatból, de jó lett volna ottmaradni a magaslati levegőn. Nem szabad azonban csüggedni, menni kell becsülettel előre. Már csak azért is, mert ismét egy brusztolós, kemény meccsnek nézünk elébe.

Az a Szekszárd jön ugyanis a Stadion utcába, amely tavaly mind a három pontot elvitte innen. Idén is szívós, masszív együttesnek számítanak, akik nem lőnek sok gólt, viszont nem is nagyon kapnak.

Sokat jelenthet a csapatnak, hogy Horváth Adrián letöltötte eltiltását, illetve remélhetőleg már Koller Krisztián és Károly Bálint is újra bevethető lesz, csak úgy, mint a szombati meccsen orrsérülést szenvedő Nagy József.

A bajnokság élmezőnye rendkívül kiegyensúlyozott, hiszen az első 6 együttes 4 ponton belül van. A 26 egységgel listavezető Tiszakécske Vecsésre látogat, a PMFC-vel azonos pontszámmal álló, 3. Dunaújváros a Honvéd II-höz utazik. A SZEOL a Makót, míg a Dabas a Mórahalmot fogadja, az Iváncsa pedig Szentlőrincen szerepel majd.


NB III Közép-csoport, 13. forduló
2017. november 4., szombat, 13:30
PMFC –Szekszárdi UFC
Pécs, PMFC Stadion


Fénykép: Kurdi József/pmfc.hu

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram