U14

Pályán az utánpótlás

Csiszoljuk tovább a gyémántjainkat, aminek két ízben az Újpest, egy esetben pedig a Kecskemét lett elszenvedője.

U19-es bajnokság, II. osztály, 10. forduló
PMFC – UTE 4-1 (2-0)
Pécsi gólszerző: Gellén Dávid (19., 44.), Csernik Zsombor (75., 76.)
Edző: Horváth Zoltán

– Nagyon motiváltan, agresszívan és nem utolsó sorban jól is játszottunk. Még ilyen arányban is megérdemelten nyertünk a jó erőkből álló Újpest ellen. Felkészültünk az ellenfélből és jól használtuk ki az adódó lehetőségeinket. Gratulálok az egész csapatnak – értékelt Horváth Zoltán, edző.


U17-es bajnokság, II. osztály, 10. forduló
Kecskeméti LA – PMFC 4-1 (3-0)
Pécsi gólszerző: Keresztes Barna (74.)
Edző: Kósa Sándor

– Egy jó erőkből álló ellenféltől szenvedtünk vereséget, komoly bírói segédlet mellett. Jól kezdtünk, sajnos kimaradt az első komoly gólszerzési lehetőségünk, majd érthetetlen módon megzavarodtunk, kapkodtunk, komoly hibákat vétettünk védekezésben, amiket ellenfelünk sikeresen kihasznált. A második félidőben létszámhátrányban jobban játszottunk, voltak lehetőségeink, szépítettünk és a játék képe alapján akár több is lehetett volna a mérkőzésben, de a második kiállítás teljesen megpecsételte sorsunkat. A játékvezető nem egyenlő mércével bíráskodott, jól érezhetően és remek pillanatokban segítette a hazai csapatot – értékelt Kósa Sándor, edző.


U16-os bajnokság, II. osztály, 10. forduló
Kecskeméti LA – PMFC 0-2 (0-0)
Pécsi gólszerző: Varga Armand (77. – büntetőből), Gáyer Gergő (81.)
Edző: Schneider Gábor

– Ez jó mulatság, férfi munka volt. A matrózok felébredtek, a kecskeméti legények búsan hazamentek – értékelt Schneider Gábor, edző.


U15-ös bajnokság, I. osztály, 10. forduló
PMFC – UTE 2-0 (1-0)
Pécsi gólszerző: Huszka Bendegúz (15.), Vogyicska Balázs (73.)
Edző: Jelena Richárd

– Az első félidőben le kellett volna zárni a mérkőzést – ami nem sikerült – számos százszázalékos ziccert hibáztunk, így magunknak tettük nehezebbé a mérkőzést. Gratulálok a csapatnak a győzelemhez, mert újra egy viszontagságos héten vagyunk túl – értékelt Jelena Richárd, edző.


U14-es bajnokság, I. osztály, 10. forduló
PMFC – UTE 0-1 (0-0)
Edző: Rákóczi Gábor

– Ezúttal is mindent megtettek a játékosaim. Közel voltunk a pontszerzéshez, de egy jól eltalált lövéssel jobb volt az Újpest! Csiszoljuk tovább a kis gyémántjainkat, akik lassan, de fényesednek – értékelt Rákóczi Gábor, edző.


Fénykép: Kurdi József/pmfc.hu

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram