Boldog szülinapot, Hore!

Harminc éves lett középpályásunk, Horváth Adrián.

A kőkemény játékos Pécsen született, itt ismerkedett meg a labdarúgással, majd Barcs és Kozármisleny érintésével az élvonalbeli Honvédhoz igazolt, ahol három szezonon keresztül erősítette az NB I-es gárdát.

2012 nyarán azonban visszaigazolt az első osztályú PMFC-be, ahol rögtön alapember lett. A szurkolók is gyorsan megszerették a szűrőt, köszönhetően tiszteletet parancsoló, határozott játékának. A harmadik pécsi szezon végén, 2015 nyarán azonban távozni kényszerült, miután a piros-feketék nem kaptak NB I-es licencet.

via GIPHY

Gyirmóton folytatta, ahol rögtön NB II-es bajnoki címet szerzett, a következő évadban két NB I-es bajnokin még pályára léphetett, majd a másodosztályú Kisvárda csapott le rá. Innen tért haza most nyáron a PMFC-hez, egy izomsérüléssel, ami miatt nem tudta a csapattal elkezdeni a felkészülést.

A baranyaiaknál ebben az évadban 12-szer kezdett és 1 roppant fontos gólt szerzett a jelenleg listavezető Dunaújváros ellen. Idő közben ráadásul a csapatkapitányi karszalagot is megkapta.

Boldog szülinapot, Adrián!

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram