U14

Pályán az utánpótlás

Korosztályos együtteseink közül egyedül az U16-osok szereztek három pontot ezen a hétvégén.

U19-es bajnokság, II. osztály, 13. forduló
SC Sopron – PMFC 1-0 (1-0)
Edző: Horváth Zoltán

– Gyengén játszottunk, sok rossz egyéni teljesítmény jellemezte csapatunkat. Többet vártam minden tekintetben, mert tudom, hogy jó néhány játékosban több van, mint amit az elmúlt mérkőzéseken nyújtott. Egyesek megelégednek részsikerekkel, amivel nem lehet előre haladni, sem az életben, sem pedig ebben a sportágban – értékelt Horváth Zoltán, edző.


U17-es bajnokság, II. osztály, 13. forduló
PMFC – SC Sopron 1-1 (1-0)
Pécsi gólszerző: Wiesner Szabolcs (23.)
Edző: Kósa Sándor

– Ismét egy verhető ellenfélnek ajándékoztunk egy pontot, ráadásul megint az utolsó pillanatban. Az első félidőben megvoltak a lehetőségeink további gólokat szerezni, de sok volt a technikai hiba, ezért nem tudtuk növelni előnyünket. A második félidőben saját magunk hoztuk fel ellenfelünket, akik vérszemet kaptak, és az utolsó percben egyenlítettek. A második félidőben mutatott játékunk miatt nem érdemeltünk volna győzelmet – értékelt Kósa Sándor, edző.


U16-os bajnokság, II. osztály, 13. forduló
PMFC – SC Sopron 4-0 (3-0)
Pécsi gólszerző: Szentmártoni Márton (3.), Tóth Máté (11.), Gelencsér Gergő (20.), Pintér Dávid (47.)
Edző: Schneider Gábor

– Egy korábbi reklám jut eszembe: ,,Nincs karikás ostorom, nem vagyok betyár és nem hordok bő gatyát….Sopron(i) én így szeretlek”. Szép és gólokban gazdag győzelem volt! – értékelt Schneider Gábor, edző.


U15-ös bajnokság, I. osztály, 13. forduló
Honvéd-MFA – PMFC 2-0 (1-0)
Edző: Jelena Richárd

– Pár játékos kishitű teljesítménye nem is hozhatott más eredményt. Több játékos jobban tisztelte nagy múltú ellenfelünket, mint kellett volna – értékelt Jelena Richárd, edző.


U14-es bajnokság, I. osztály, 13. forduló
Honvéd-MFA – PMFC 2-0 (0-0)
Edző: Rákóczi Gábor

– A mérkőzés elején megleptük a hazaiakat, jól néztünk ki. Volt a meccsnek olyan periódusa, amikor egyáltalán nem tudott mit kezdeni velünk a hazai csapat. Sajnos egy szabadrúgásgól elvette az álmainkat, a gól után fölénk nőtt a Honvéd – értékelt Rákóczi Gábor, edző.

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram