U9-es tornagyőzelem Budaörsön

A PMFC 2009-es születésű játékosokból álló csapata büntetőpárbajt követően első helyen végzett a II. Téli Utánpótlás Teremtornán.

A Liver FC Budaörs két év elteltével második alkalommal rendezett téli teremtornát az utánpótlás korúak számára. A múlt hétvégi eseményen ezúttal négy korosztályban, U7-es, U9-es, U10-es és U11-es gárdák mérték össze erejüket. A torna színvonalát emelte, hogy az ország 21 különböző egyesületéből 30 csapat vett részt rajta. Reggel 9-től egészen este fél 8-ig zajlottak a mérkőzések, melyek közül sok – még a kívülálló szemével is – igen színvonalas volt.

A PMFC az U9-es korosztályban indított csapatot. A Koleszár Viktor és Szakály Bálint trenírozta 2009-es születésű pécsiek egy győzelemmel és egy döntetlennel zárták csoportjukat. A házigazdák elleni 0-0-t követően a mieink 4-0-ra győzték le a Gyáli BKSE-t. A piros-feketék az elődöntőben a Szent Pál Akadémia KHSE-vel találkoztak, akik ellen 2-0-ra győzni tudtak. Ezt követően pedig már csak a finálé volt hátra, amely során ismét a rendező Liver FC Budaörssel csaptak össze a baranyaiak.

A döntő kiélezett játékot hozott, a rendes játékidőben mindkét háló egyszer-egyszer rezzent meg. Következett a mindent eldöntő büntetőpárbaj, ami a piros-feketéknek sikerült eredményesebben, így U9-eseink végeztek az első helyen. A győztes pécsiek névsora: Bayer Bence, Kilvinger Levente, Koleszár Barnabás, Magyar Marcell, Tatai Csanád, Tóth Kolos (legjobb kapus különdíj), Tóth Miklós, Ungvári Máté, Zentai Ármin. Edzők: Szakály Bálint, Koleszár Viktor.


– Szinte végig érződött a játékunkon, hogy idén ez volt az első teremtornánk. A fiúk az utolsó pillanatig küzdöttek és izgalmas döntőt követően megérdemelten lettünk tornagyőztesek. Gratulálok a csapatnak – értékelt Koleszár Viktor, a PMFC U9-es csapatának edzője.


Szép volt fiúk!

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram