Szombaton kupameccset játszunk

Szeptember 22-én az NB II-ben szereplő Kazincbarcika csapatát fogadjuk a Stadion utcában.

Ezen a hétvégén nem rendeznek bajnoki fordulót az NB III Közép-csoportjában, de a Sárai György vezette PMFC együttese így sem marad meccs nélkül, hiszen a piros-feketék szombaton a Kazincbarcika gárdáját fogadják a Magyar Kupa 6. fordulójában.

A Merkantil Bank Ligában szereplő ellenfelünk az elmúlt hétvégén otthon lépett pályára a Gyirmót FC Győr ellen, amelytől 4-1-es vereséget szenvedett. A kazincbarcikai klubcsapat zsinórban harmadik alkalommal kapott ki, így visszacsúszott az NB II 18., már kiesést jelentő helyére.

Sajnos a PMFC sem tudott három ponttal készülni a kupameccsre. Kálmán Szilárdék ugyan vezettek a baranyai rivális Szentlőrinc SE vendégeként, ám a házigazdák előbb egyenlítettek, majd végül éltek az emberelőny adta lehetőséggel és 3-1-re nyertek a mecsekaljaiak ellen.

A szeptember 22-i, szombati Kazincbarcika elleni kupapárharc 15:00 órakor kezdődik a Stadion utcában, a továbbjutás egy mérkőzésen dől el. A belépő ára 500 Forint, ugyanakkor 14 éves kor alatt és 75 felett ingyenes. A PMFC-bérlet természetesen magában foglalja a mérkőzés megtekintését, várjuk szurkolóinkat a lelátóra!


Magyar Kupa, 6. forduló
2018. szeptember 22., szombat, 15:00
PMFC – Kazincbarcika
Pécs, PMFC Stadion


Fénykép: Kurdi József/pmfc.hu

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram