Jöhet a Bonyhád elleni edzőmeccs

Szombaton ötödik téli felkészülési találkozójának alkalmával a tolnai Bonyhád VLC gárdáját látja vendégül a PMFC.

4/4 – így áll eddig a PMFC a téli felkészülési időszakban, a mecsekaljaiak ugyanis összes eddigi előkészületi meccsüket győzelemmel abszolválták. Vas László együttese a Tolna megyei I. osztályban vitézkedő Majost 6-0-ra, az NB III-as Kozármislenyt 4-1-re, a horvát negyedosztályú NK Boracot 9-0-ra, míg legutóbb a Baranya megyei I. osztályban szereplő PVSK-t 6-0-ra győzte le.

A piros-feketék legközelebb szombat délelőtt lépnek pályára a Tolna megyei I. osztály második helyén telelő Bonyhád VLC alakulata ellen. Köllő Roland együttese eddig egy edzőmeccset játszott le, a Pécsvárad vendégeként 2-0-ra maradtak alul a bonyhádiak. A két gárda legutóbb 2016. júliusában mérte össze tudását, az akkori előkészületi összecsapást 2-1-re a pécsiek nyerték meg.

A február 9-én, szombaton 11:00 órakor kezdődő PMFC – Bonyhád VLC felkészülési mérkőzés ezúttal is mindenki számára díjtalanul tekinthető meg. Belépés kizárólag a Stadion utcai garázssor felőli kiskapun keresztül lehetséges. A kilátogató érdeklődők, futballbarátok a megszokott módon a hátsó füves és a műfüves pályát határoló állóhelyi részt vehetik birtokba az edzőmeccs ideje alatt.


Felkészülési mérkőzés
PMFC – Bonyhád VLC
2019. február 9., szombat, 11:00
Pécs, Stadion utcai műfüves pálya


 

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram