Vas László: ”Lépésről lépésre haladunk”

Vezetőedzőnk elégedett volt a játékosok FC Ajka ellen nyújtott teljesítményével és hozzáállásával is.

Amint arról beszámoltunk, a Merkantil Bank Liga 16. fordulójában labdarúgócsapatunk 3-0-ra legyőzte idegenben a FC Ajkát. A találkozót követően így értékelt a két vezetőedző:

Vas László (a PMFC vezetőedzője): – Egy erőltetett menet utolsó állomása volt az ajkai mérkőzés. Az egyik legfontosabb tényező számunkra az volt, miként tudunk regenerálódni és felkészülni arra, hogy a csapattól az eddig megszokott energiákat ismét kivigyük a pályára. Abszolút elégedett vagyok a teljesítménnyel és a hozzáállással, végre gólokkal is párosult a játékunk. Bízom benne, hogy a válogatott szünet után is ugyanezzel a hittel és alázattal tudunk tovább dolgozni. Lépésről lépésre szeretnénk haladni a megkezdett úton, amely során fontos, hogy a szurkolóinkat is megörvendeztessük.

Kis Károly (az FC Ajka vezetőedzője): – Nem játszottunk jól, megérdemelten nyertek a vendégek. Az utóbbi időben komoly nehézségekkel kellett megküzdenünk, így van ezzel több csapat is, nem szeretném erre fogni, de folyamatosan hiányzókkal küszködünk. Vannak, akik már átestek a víruson, míg akad olyan is, aki jelenleg nem állhat a rendelkezésre. Nem úgy működik, hogy valaki egyből legjobb formában tér vissza. Emiatt nem edzőre, varázslóra lenne szükség. Próbálunk minél több pontot gyűjteni. Két hét pihenőnk lesz, hogy rendezni tudjuk a sorokat, de az is benne van, hogy több hiányzónk adódik. Sajnos az élet most ilyen, ettől függetlenül a szurkolóknak köszönjük a biztatást.

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram