U19: Hátrányból fordítva nyertünk

Szerdán három utánpótlás-csapatunk pótolta elmaradt bajnoki mérkőzését. Hétközi eredmények és edzői értékelések:

U19-es bajnokság, I. osztály, B-csoport, 6. forduló
UTE – PMFC 1-3 (1-0)
Pécsi gólszerző: Szabó Zalán (57.), Okorie David (67.), Dokic Nikola (78.)
Edző: Németh Zsolt

– Jól kezdtük a mérkőzést, az első húsz percben ellenfelünk csak a védekezésre tudott koncentrálni. Utána egy kontrából gólt kaptunk, ami megfogta a csapatot, de a második félidőre rendeztük a sorainkat és hatalmas akarattal, szenvedéllyel megtudtuk fordítani a találkozót. Külön öröm számomra, hogy az U17-es és az U16-os együttesből feljátszók nagyon jól helytálltak, dicséret illeti az egész csapatot – értékelt Németh Zsolt, edző.

U16-os bajnokság, I. osztály, B-csoport, 4. forduló
Nyíregyháza Spartacus FC – PMFC 2-1 (1-1)
Pécsi gólszerző: Berényi Zalán (15.)
Edző: Jásper Péter

– Öröm volt nézni a csapat játékát, amiért dicséret jár! Bátran, kreatívan és kombinatívan építettük a támadásainkat, amivel végig nagy fölényben futballozhattunk. Sok helyzetet alakítottunk ki, de sajnos egy kivételével mindet ki is hagytuk, miközben az ellenfél minden helyzetét gólra váltotta – értékelt Jásper Péter, edző.

U15-ös bajnokság, I. osztály, 14. forduló
PMFC – Puskás Akadémia FC 1-4 (1-2)
Pécsi gólszerző: Pálfalvi Roland (25.)
Edző: Sasa Dragicevic

– Egy erős és dinamikus csapat ellen többnyire szervezetten játszottunk. Ellenfelünk egyéni hibákból tudott eredményes lenni, de a csapat végig harcolt, megvoltak a lehetőségeink, amelyekből többet kell volna kihozni. A vereség ellenére elégedett vagyok a fiúkkal, mert az utolsó percig küzdöttek – értékelt Sasa Dragicevic, edző.

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram