PMFC Öregfiúk: Fordulatokban nem volt hiány

Öregfiúk-csapatunk megnyerte bajnoki csoportját, míg a helyosztók során a Bóllyal találkozott.

Öregfiúk-csapatunk 16 győzelemmel, 1 döntetlennel, 1 vereséggel, 90 rúgott és 20 kapott góllal a Komló és a Bonyhád előtt ismét az első helyen zárta az AutóCity Volkswagen Megyei Öregfiú np – id. Dárdai P. csoportját, így együttesünk számára egyenes út vezetett bajnokság 1-4. helyért folytatott rájátszásába, ahol a Bólyi SE ellen csaptak össze oda-visszavágós rendszerben.

Az első meccsen csapatunk meglepetésre 6-1-es vereséget szenvedett, míg a második találkozón 6-1-gyel vágtunk vissza. Az igazi fordulat csak ezután következett, hiszen a büntetőpárbajban 7-6-ra a bólyiak bizonyultak eredményesebbnek. Öregfiúk-csapatunk így lecsúszott ugyan a dobogó elő két helyéről, ugyanakkor a 3-4. helyért vívott kétmeccses párharcban a Komlóval találkozik majd.

Fénykép: Almási Sándor

– A helyosztó mérkőzések első fordulójában Bólyba látogattunk, ahol kiváló pálya fogadott minket és remek vendégként 6-1-gyel ajándékoztuk meg a hazaiakat. A visszavágón már egy összeszokottabb együttes képét mutattuk és egy 6-1-es győzelemmel vágtunk vissza. A büntetőpárbajban azonban alulmaradtunk. Gratulálunk a Bólynak és sok sikert kívánunk nekik a döntőhöz – nyilatkozta Élő Tibor, a PMFC öregfiúk csapatvezetője.

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram