Elkezdtük a felkészülést

NB II-es labdarúgócsapatunk hétfő délután közös edzéssel megkezdte a nyári felkészülést a Merkantil Bank Liga 2021/22-es bajnoki idényére. A szerződéssel rendelkező, sérülésből visszatérő, újonnan igazolt, valamint az utánpótlásból felkerülő játékosokkal kiegészülő keret korábban orvosi vizsgálatokon, illetve fizikai felméréseken is átesett, így az első tréninget 24 mezőnyjátékosnak, valamint 2 kapusnak vezényelhette Vas László és szakmai stábja a PMFC Stadionban.

– Nehéz munka, kőkemény hat hét vár ránk a bajnokság kezdetéig – kezdte szezonnyitó sajtótájékoztatóját Vas László vezetőedző. – Az állapotfelmérések múlt héten megtörténtek, most pedig elkezdjük a labdás edzéseket. Az első két nap rávezető tréning szerepel a programban, szerdától egy háromnapos csapatépítő és állóképességet fejlesztő edzőtáborba utazunk Harkányba, míg szombaton edzőmeccset játszunk az NB III-ba frissen feljutó Mohács ellen – vázolta az első hetet NB II-es csapatunk trénere.

Együttesünk hét edzőmeccset játszik majd a felkészülési időszak alatt, míg az ellenfelek az adott szakasz szakmai igényei alapján kerültek kiválasztásra. Az edzőmeccsek sorát június 26-án a Mohács (NB III) ellen nyitjuk, július 3-án Paksra (NB I) látogatunk, 7-én a Szegedet (NB II) látjuk vendégül, majd 10-én Kaposvárra (NB III) utazunk. Július 14-én a Szentlőrinc (NB II), 17-én a Siófok (NB II), míg végül július 25-én a Soroksár (NB II) lesz a vendégünk a Stadion utcában, ugyanakkor a programváltozás jogát fenntartjuk.

Fénykép: Kurdi József/pmfc.hu

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram