Két edzőmeccs szerepel a heti programban

Szerdán a Szegeddel játszunk itthon felkészülési mérkőzést, szombaton pedig Kaposváron lépünk pályára.

A Merkantil Bank Liga 2021/22-es szezonjára készülő csapatunk a felkészülési időszak harmadik hetében két edzőmeccset játszik. Elsőként július 7-én, szerdán 18:00 órakor a Szeged-Csanád Grosics Akadémia együttesét fogadjuk a PMFC Stadionban. A Szigeti út-Szántó Kovács János utca felőli 5-ös belépőkapu egy órával a kezdés előtt nyílik, s a kilátogatók az A-F jelzésű tribünt vehetik birtokba.

Tájékoztatjuk szurkolóinkat, hogy bár a hatályban lévő kormányrendeletnek megfelelően a sportrendezvények nézők előtt kerülnek megrendezésre, azonban a helyszíni szurkoláshoz – több kitétel mellett – fontos feltétel a védettségi igazolvány megléte (a plasztik kártya formátumú védettségi igazolvány és személyi igazolvány együttes felmutatása, vagy mobil applikáción történő bemutatása).

A hatályban lévő szabályozás szerint koronavírus ellen védett személy az, aki azt a koronavírus elleni védettség igazolásáról szóló 60/2021. (II. 12.) Korm. rendelet szerinti hatósági igazolvány (a továbbiakban: védettségi igazolvány) bemutatásával igazolja. A védelmi intézkedések feloldása a sportrendezvények tekintetében védettségi igazolványhoz kötött.

Sportrendezvényen nézőként érvényes védettségi igazolvánnyal rendelkező felnőttek, valamint a felügyeletük alatt lévő, tizennyolcadik életévüket be nem töltött személyek vehetnek részt. 18 éven aluli szurkolóink felnőtt felügyelete nélkül kizárólag érvényes védettségi igazolvánnyal léphetnek be a sportrendezvényre! Az edzőmérkőzés védettségi igazolvány ellenében ingyenesen tekinthető meg.

NB II-es csapatunk eheti programjának zárásaként július 10-én, szombaton 10:30-tól a 2020/21-es évad végén az NB II-től búcsúzó Kaposvári Rákóczi FC vendégeként játssza sorrendben negyedik edzőmeccsét. Felhívjuk szurkolóink figyelmét, hogy a somogyi zöld-fehérek elleni edzőmeccset szintén csak védettségi igazolvány megléte mellett lehet megtekinteni a helyszínen.

Fénykép: Kurdi József/pmfc.hu

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram