Ma este a Soroksár SC-t fogadjuk itthon

Hétközi fordulóval folytatódik a Merkantil Bank Liga 2021/22-es idénye, a 4. játéknapon – szerdán 19:00 órakor – a Soroksár SC-t látjuk vendégül. Az eredeti kiírás szerint a Szamosi Mihály Sporttelepen mérkőztünk volna a soroksárikkal, ám gyepszőnyegük felújítása miatt a pályaválasztói jog felcserélésre került. Ma esti ellenfelünket hosszú idő óta Lipcsei Péter vezetőedző irányítja, akinek munkáját Dejan Milovanovic asszisztens edző, Végh Zoltán kapusedző és Tímár Ádám erőnléti edző segíti.

A fővárosiak hozzánk hasonlóan szezonbeli első győzelmükre hajtanak, vendégeink mérlege jelenleg 2 döntetlen és 1 vereség. A sárga-feketék a nyitányon 0-0-t játszottak Siófokon, majd 5-2-re alulmaradtak Kecskeméten, míg múlt hétvégén pont nélkül távoztak Szolnokról, ahol 3-1-re kaptak ki. Mindezek ellenére az NB I-es rutinú játékosokkal megerősített XXIII. kerületiek ellen nagyon nehéz feladat vár ránk. Helyzetünket tovább bonyolítja, hogy sérültjeink mellett vezetőedzőnk eltiltás miatt nem ülhet le a kispadra.

– Mindkét csapatban jóval több van, mint amit a jelenleg a tabellán elfoglalt helyezésük mutat. Bízom benne, hogy mentálisan erőt ad nekünk, hogy tíz emberrel, jól játszva ki tudtunk egyenlíteni a Budaörs ellen, és a befektetett munka átfordul több pont szerzésébe is. Eltiltások és betegségek ma sem tudunk kompletten kiállni, de próbáljuk minél előbb megtalálni a megfelelő összetételt, hogy eredményesek legyünk – nyilatkozta még az eltiltásáról szóló határozat kézhezvételét megelőzően Vas László vezetőedzőnk.

Fénykép: Kurdi József/pmfc.hu

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram