A bajnokesélyes Vasashoz látogatunk

Az angyalföldi találkozó szerdán 17:00 órakor kezdődik és élőben közvetíti az M4 Sport.

A PMFC a Merkantil Bank Liga 8. fordulójában a Vasas FC vendége lesz szerdán 17:00 órakor. A fővárosiak egyértelműen a bajnoki címre hajtanak, ennek megfelelően ismét egy nagyon kemény összecsapás vár majd ránk az Illovszky Rudolf Stadionban. Az angyalföldi gárda a tavalyi szezonban bronzrémes lett a bajnokságban, így lecsúszott a feljutást érő pozíciókról, idén azonban természetesen ismét az a célja, hogy visszajusson az élvonalba. Kuttor Attila együttese ennek megfelelően tele van válogatott és NB I-es múlttal rendelkező labdarúgókkal.

A szeptember 15-én, szerdán 17:00 órától a Merkantil Bank Liga 8. fordulójában megrendezésre kerülő Vasas FC – PMFC másodosztályú bajnoki mérkőzést élőben közvetíti az M4 Sport.

A Vasas FC nyári érkezői: Bobál Gergely (CD Nacional – Portugália), Bonifert Máté, Farkas Gábor, Józsa Marcell, Kiss-Szemán Péter, Szalai József (mindannyian Kubala Akadémia), Csató Martin (Csákvár – kölcsönből vissza), Iyinbor Patrick (FTC – kölcsönbe), Márkvárt Dávid (DVTK), Molnár Zsombor (Vasas Kubala Akadémia – profi szerződést kapott), Uram János (Békéscsaba), Varga Donát (Heerenveen – Hollandia), Vida Máté (DAC – Szlovákia).

A Vasas FC jelenleg a tabella 3. fokán áll, 4 győzelem és 2 döntetlen mellett csupán 1 vereséggel. A nagymúltú piros-kék együttes a hazai bajnoki nyitányon 2-1-re nyert az Ajka ellen, majd a bajnokaspiránsok összecsapásán 2-1-re alulmaradt a DVTK vendégeként. Ezt követően 2-1-es sikert aratott a Csákvár ellen, míg a tavaly még NB I-es Budafokot 3-1-re győzte le. A siófoki 2-2-es, illetve az újoncként remeklő Kecskemét elleni 1-1-es döntetlent követően legutóbb magabiztos 5-0-s sikert könyvelhettek el a hazai pályán addig veretlen Szolnok otthonában.

Fénykép: Kurdi József/pmfc.hu

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram