[bdp_ticker ticker_title="Eredmény" category="eredmeny"]

Szurkolói infók a Vasas elleni meccsre

Jegyvásárlás, parkolás, beléptetés, közvetítés – minden fontos infó egy helyen a szerdai mérkőzéssel kapcsolatban.

NB II-es labdarúgócsapatunk 2021. szeptember 15-én, szerdán 17:00-től a Vasas FC vendégeként lép pályára a Merkantil Bank Liga 8. fordulójában. A mérkőzés helyszíne az Illvoszky Rudolf Stadion lesz. Tájékoztatjuk szurkolóinkat, hogy bár a hatályban lévő kormányrendeleteknek megfelelően a sportrendezvények nézők előtt kerülnek megrendezésre, azonban a helyszíni szurkoláshoz – több kitétel mellett – fontos feltétel a védettségi igazolvány megléte. A korábban már megszokott szurkolói tájékoztatást a hétközi angyalföldi mérkőzés előtt is friss és hasznos információkkal egészítettük ki, ezért kérjük, hogy jegyvásárlás – majd a stadionba való belépés – előtt minden szurkolónk alaposan tanulmányozza azt.

– Elővételes, helyszíni jegyvásárlás:

  • A D1-D2-D3-D4 jelzésű vendégszektorokba a www.meccsjegy.mlsz.hu oldalon lehet jegyet vásárolni elővételben.
  • Vendégszurkolók számára – helyszíni vásárlás esetén – a jegyárak a következők:
    Felnőtt: 1500Ft
    Diák/nyugdíjas: 1500Ft
    Gyermek (6 év alatt): ingyenes
  • Vendégszurkolók számára – online vásárlás esetén – a jegyárak a következők:
    Felnőtt: 1000Ft
    Diák/nyugdíjas: 1000Ft
    Gyermek (6 év alatt): ingyenes
  • Kérjük szurkolóinkat, hogy kizárólag abban az esetben vásárolják meg jegyeiket, amennyiben érvényes védettségi igazolvánnyal rendelkeznek, ennek hiányában a belépés nem engedélyezhető, a megvásárolt jegy vissza nem váltható! Megkérjük szurkolóinkat, hogy kedvezményes jegy vásárlása esetén az arra jogosító okmányokat tartsák maguknál, beléptetésnél a biztonsági szolgálat munkatársai ellenőrizhetik azokat!

– MEGKÖZELÍTÉS, PARKOLÁS

  • Az Illovszky Rudolf Stadion pontos címe: 1139 Budapest, Fáy utca 58. A személygépkocsival érkező szurkolóinkat kérjük, hogy a Béke út irányából közelítsék meg a Fáy utcát, ahol a rendőrség a vendég beléptető kapu közelében, a Csizma utcában biztosít számukra parkolási lehetőséget.

– PÉNZTÁR- ÉS KAPUNYITÁS

  • Az Illovszky Rudolf Stadion jegypénztárai meccsnapon két órával kezdés előtt, a szektorok kapui pedig másfél órával a találkozó előtt nyitnak. A pénztárakban készpénzes és bankkártyás fizetés egyaránt lehetséges. A vendégszektorba a VI. kapun keresztül lehet belépni.

– STADIONBÜFÉ

  • Az Illovszky Rudolf Stadionban büfék üzemelnek, ahol frissítő italokkal, szendvicsekkel és gazdag kínálattal várják a szurkolókat.

– KÖZVETÍTÉS

  • Tájékoztatjuk szurkolóinkat, hogy a Vasas FC – PMFC bajnoki találkozót az M4 Sport élőben közvetíti. Az élőképes közvetítés mellett természetesen szöveges tudósítással is jelentkezünk a pmfc.hu-n!

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram