Szurkolói infók a kecskeméti meccsre

Jegyvásárlás, parkolás, beléptetés, közvetítés – minden fontos infó egy helyen a szerdai mérkőzéssel kapcsolatban.

NB II-es labdarúgócsapatunk 2021. szeptember 29-én, szerdán 18:00-tól a KTE HUFBAU vendégeként lép pályára a Merkantil Bank Liga 10. fordulójában. A mérkőzés helyszíne a Széktói Stadion lesz. Tájékoztatjuk szurkolóinkat, hogy bár a hatályban lévő kormányrendeleteknek megfelelően a sportrendezvények nézők előtt kerülnek megrendezésre, azonban a helyszíni szurkoláshoz – több kitétel mellett – fontos feltétel a védettségi igazolvány megléte. A korábban már megszokott szurkolói tájékoztatást a hétközi kecskeméti mérkőzés előtt is friss és hasznos információkkal egészítettük ki, ezért kérjük, hogy jegyvásárlás – majd a stadionba való belépés – előtt minden szurkolónk alaposan tanulmányozza azt.

– HELYSZÍNI JEGYVÁSÁRLÁS

  • Szurkolók számára a jegyárak a következők:
    Felnőtt: 1000Ft
    Diák/nyugdíjas: 500Ft
  • Kérjük szurkolóinkat, hogy kizárólag abban az esetben vásárolják meg jegyeiket, amennyiben érvényes védettségi igazolvánnyal rendelkeznek, ennek hiányában a belépés nem engedélyezhető, a megvásárolt jegy vissza nem váltható!

– MEGKÖZELÍTÉS, PARKOLÁS

  • A Széktói Stadion pontos címe: 6000, Kecskemét, Csabay Géza krt. 1/a. A személygépkocsival érkező szurkolóinkat kérjük, hogy kizárólag a számukra fenntartott vendégparkolót használják.

– PÉNZTÁR- ÉS KAPUNYITÁS

  • A Széktói Stadion jegypénztárai meccsnapon egy órával kezdés előtt, a szektorok kapui pedig szintén egy órával a találkozó előtt nyitnak. A pénztárakban készpénzes fizetés lehetséges. A kijelölt vendégszektorba a 3. kapun keresztül lehet belépni.

– STADIONBÜFÉ

  • A Széktó Stadionban büfék üzemelnek, ahol frissítő italokkal, szendvicsekkel és gazdag kínálattal várják a szurkolókat.

– KÖZVETÍTÉS

  • Tájékoztatjuk szurkolóinkat, hogy a KTE HUFBAU – PMFC bajnoki találkozóról nem lesz élő (stream) közvetítés. Természetesen a megszokott módon szöveges tudósítással jelentkezünk a pmfc.hu-n!
Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram