Utánpótlás bajnoki körkép

Négy győzelem, egy döntetlen és egy vereség volt korosztályos együtteseink előző heti bajnoki mérlege. Egy helyen valamennyi eredmény, gólszerzőinkkel és edzői értékelésekkel:

U19-es bajnokság, Alap-csoport, 8. forduló
Budai FC – PMFC 2-4 (1-2)
Pécsi gólszerző: Bozóki Máté (5.), Than Olivér (38.), Molnár Csongor (55.), Sajnovics Milán (81.)
Edző: Németh Zsolt

– Fegyelmezetten, alázatosan és gólerősen játszottunk. Igazi csapatként működtünk, emiatt gratuláció jár a srácoknak – értékelt Németh Zsolt, edző.

U17-es bajnokság, Kiemelt-csoport, 9. forduló
DVSC – PMFC 2-1 (1-1)
Pécsi gólszerző: Bukovics András (36.)
Edző: Jásper Péter

– Sokat volt nálunk a labda, uraltuk a meccset és több lehetőségünk is volt, hogy a magunk javára fordítsuk a meccset, de egy csodás Bukovics szabadrúgás gólon kívül, mindent kihagytunk. Az ellenfelünk viszont megbüntette védekező hibáinkat, így nem sikerült pontot, pontokat szereznünk – értékelt Jásper Péter, edző.

U16-os bajnokság, Alap-csoport, 9. forduló
DVTK – PMFC 2-2 (0-2)
Pécsi gólszerző: Gáspár Marcell (4.), Morvai Áron (21.)
Edző: Sasa Dragicevic

– Jól kezdtük a mérkőzést, gyorsan előnyhöz jutottunk és az első félidőben nagyrészt a mi akaratunk érvényesült. A második félidőbe nem jól mentünk bele, elsősorban mentális hiányosságok mutatkoztak. Ellenfelünk nagy nyomást helyezett ránk, de fásultságunk oda vezetett, hogy az utolsó pillanatban kiegyenlítettek. A srácok mindent bele adtak a győzelem érdekében, de a két félidő alapján igazságos eredmény született – értékelt Sasa Dragicevic, edző.

U14-es bajnokság, Alap-csoport, 9. forduló
PMFC – Budafoki LC 3-0 (0-0)
Pécsi gólszerző: Váradi Márton (51., 64., 77.)
Edző: Deli Balázs

– Az ellenfelünk teljesen visszaállt a mérkőzés során, így végig gyakorolhattuk a felállt védelem elleni bontásokat, így hasznos volt számunkra a mérkőzés. Gratulálok a játékosaimnak! További sok sikert kívánok a Budafok csapatának, különösen a kapusuknak, sok ziccert hárított – értékelt Deli Balázs, edző.

U13-as bajnokság, Dél-Nyugat, 8. forduló
PMFC – BVSC-Zugló 2-1 (0-0)
Pécsi gólszerző: Kajdon Marcell (5.), Ungvári Máté (17.)
Edző: Horváth Tamás

– A mérkőzés egyetlen pozitívuma, hogy sikerült nyernünk, de a játék képe egyáltalán nem tetszett. Az egyik legrosszabb meccsünk volt idén, de a győzelemért gratulálok a fiúknak – értékelt Horváth Tamás, edző.

U12-es bajnokság, Dél-Nyugat, 8. forduló
PMFC – BVSC-Zugló 9-1 (0-0)
Pécsi gólszerző: Andruskó Adrián (12., 32.), Schnell Dominik (22., 76.), Szabó Olivér (36., 44.), Hollósi Olivér (42.), Kocsis Dávid (49., 65.)
Edző: Koller Krisztián

– Az első 20 percbe még őszi szüneten voltunk, az utána levő 50 perc rendben volt, szép gólokat szereztünk, jól fociztunk. Sajnos az utolsó 10 perc ellaposodott! Összességében gratulálok a csapatnak! A sikerek mindig előre visznek – értékelt Koller Krisztián, edző.

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram