Két korosztályunk veretlenül végzett

Utánpótlás bajnoki körkép – Fordulatos meccsen játszott 2-2-es döntetlent az U19, míg egygólos budaörsi győzelmével veretelnül fejezte be az idényét U14-es csapatunk. Leány együttesink majdnem hibátlan fordulót játszottak, melyek közül az U16-osok százszázalékos teljesítménnyel végeztek az utolsó idei bajnokijukat követően.

U19-es bajnokság, Alap-csoport, 11. forduló
PMFC – Kaposvári Rákóczi BFLA 2-2 (1-1)
Pécsi gólszerző: Vas Bence (43.), Schuszter Robin (84.)
Edző: Németh Zsolt

– A hozzáállással és az akarattal nem volt gond. Megtettünk mindent a győzelem érdekében, ám a sok kihagyott helyzet sajnos csak döntetlenre volt elég! Mindezek mellett dicséretet érdemelnek a srácok – értékelt Németh Zsolt, edző.

U14-es bajnokság, Alap-csoport, 13. forduló
Budaörs – PMFC 0-1 (0-1)
Pécsi gólszerző: Keszler Márk (4.)
Edző: Deli Balázs

– Sajnos a külső tényezők és az ellenfél szervezett védekezése sok gondot okozott a támadójátékunkban, azonban így is több ziccert alakítottunk ki, főleg a második félidőben, de sajnos ezek kimaradtak. Gratulálok a csapatomnak a győzelemhez, így az utolsó őszi mérkőzésünk után is veretlenül állunk és ezért emelem kalapom előttük. További sok sikert a Budaörs csapatának! – értékelt Deli Balázs, edző.

Leány U19-es bajnokság, 12. forduló
PMFC – St. Mihály FC 6-1
Edző: Győrki Ákos
A mérkőzés a félidőben az ellenfél létszámhiánya miatt félbeszakadt.

Leány U17-es bajnokság, 11. forduló
St. Mihály FC – PMFC 7-0 (4-0)
Edző: Bolboaca Augustin

– Sajnos semmi esélyünk nem volt az agilisabb és labda biztosabb Szeged ellen. Remélem, hogy az utolsó mérkőzésen ismét az igazi arcunkat tudjunk megmutatni – értékelt Bolboaca Augustin, edző.

Leány U16-os bajnokság, 8. forduló
Szentlőrinc-Sellye – PMFC-Sportolda 0-6 (0-3)
Pécsi gólszerző: Turi Bori (20., 36., 45.), Véha Viktória (40., 56.), Vörös Laura (71.)
Edző: Erdős Zoltán

– Az őszi szezon záró mérkőzésén az első félidőben kicsit kapkodva, de végig magabiztos játékkal szereztük meg a 3 pontot. Gratulálok a lányoknak a százszázalékos őszi teljesítményhez, külön öröm, hogy ezt kapott gól nélkül értük el – értékelt Erdős Zoltán, edző.

Leány U15-ös bajnokság, 12. forduló
St. Mihály FC – PMFC 0-3 (0-1)
Pécsi gólszerző: Véha Viktória (31.), Turi Bori (42., 71.)
Edző: Sergiu Bolboaca

– Nehezen tudtunk felpörögni a sereghajtó ellen, de így is magabiztosan szép játékkal és még szebb gólokkal sikerült megnyernünk a mérkőzést. Gratulálok a lányoknak – értékelt Sergiu Bolboaca, edző.

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram