Gólzáporos hétvége az utánpótlásban

Négy győzelem és két döntetlen nagypályás korosztályos csapataink hétvégi mérlege. Eközben szép számban potyogtak a gólok, hat bajnoki meccsen összesen 30 pécsi találat esett az utánpótlásban. Eredmények, értékelések, képek, minden egy helyen:

U19-es bajnokság, C-csoport, 7. forduló
UTE – PMFC 3-3 (1-1)
Pécsi gólszerző: Molnár Csongor (24.), Szatmári Erik (59.), Sajnovics Milán (89.)

– Nagyot küzdve hoztuk el az egy pontot a jó erőkből álló Újpesttől – értékelt Németh Zsolt, edző.

U17-es bajnokság, B-csoport, 6. forduló
PMFC – Paksi FC 10-1 (3-0)
Pécsi gólszerző: Nagy Dávid (19., 23., 86., 90.), Nagy Barnabás (56.), Bachesz Edvin (60.), Sárosi Dávid (77.), Tóth Szabolcs (78.), Eichardt Krisztián (83.)

– Helyén kell kezelni az eredményt, mindenesetre bármely bajnokságban 10 gólt lőni az ellenfélnek kiemelkedő teljesítmény, ami ráadásul jó játékkal és hozzáállással is párosult. Gratulálok az egész csapatnak, emlékezetes napot szereztek mindannyiunknak – értékelt Jásper Péter, edző.

U16-os bajnokság, C-csoport, 8. forduló
MVSC-Miskolc – PMFC 0-6 (0-1)
Pécsi gólszerző: Kovács Krisztián (12.), Sebestyén Bálint (61., 75.), Nagy Olivér (70.), Gulyás Mirkó (80.), Straub Matija (86.)

– Az első félidőben kapkodva, pontatlanul, sok hibával játszottunk, de ennek ellenére is megvoltak a lehetőségeink a gólszerzésre. A második félidőben remek teljesítményt nyújtott a csapat, a taktikai elveket betartva, és jól alkalmazva, akár nagyobb arányú győzelmet is arathattunk volna. Gratulálunk a srácoknak – értékelt Sasa Dragicevic, edző.

U15-ös bajnokság, Kiemelt-csoport, 17. forduló
PMFC – Puskás Akadémia FC
Az időjárás miatt félbeszakadt, később kerül pótlásra.

U14-es bajnokság, Nyugati-csoport, 19. forduló
PMFC – Kelen SC 4-0 (1-0)
Pécsi gólszerző: Gyánó Marcell (32.), Neidhardt Dávid (48.), Nimmerfroh Balázs (65.), Dankó Lóránt (82.)

– Sajnos az időjárás szeszélyessége miatt a vártnál több technikai hiba volt a játékunkban, azonban az alapelveket és a megoldási törekvéseket viszont láttam. Egy nagyon jó csapat ellen sikerült eredményesnek lenni. Jó érzés tapasztalni, hogy mások is felvállalják a kezdeményező játékot! Gratulálok a játékosaimnak és egyben további sok sikert a Kelen SC csapatának!- értékelt Deli Balázs, edző.

U13-as bajnokság, Dél-Nyugat, 19. forduló
PMFC – UTE 2-2 (0-0)
Pécsi gólszerző: Gyánó Marcell (21.), Tímár Dávid (23.)

– Az egyik legfejlesztőbb hatású mérkőzésünket játszottuk az UTE ellen. Gratulálok mind a két csapatnak – értékelt Horváth Tamás, edző.

U12-es bajnokság, Dél-Nyugat, 19. forduló
PMFC – UTE 5-0 (0-0)
Pécsi gólszerző: Kitanics Mirkó (5.), Kocsis Dávid (10.), Rittinger Ármin (29.), Andruskó Adrián 45.), Kocsis Dávid (63.)

– Óriási gratuláció a csapatomnak, csupa nagy betűvel! Ezzel el is mondtam mindent a mérkőzésről – értékelt Koller Krisztián, edző.

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram