Egy döntetlen, egy vereség a Fradi ellen

Leány U17-es csapatunk Gyánó Lili góljával pontot szerzett a Ferencváros ellen a bajnoki találkozón.

Női akadémiánk U17-es és U15-ös együttese szerdán pótolta a 18. fordulóból elhalasztott bajnoki mérkőzését az FTC ellen. Bolboaca Augustin tanítványai jól kezdtek a zöld-fehérek ellen, az első félidő elején Gyánó Lili góljával megszereztük a vezetést, amelyre a vendégek az összecsapás végéhez közeledve tudtak válaszolni. A lányok mindent megtettek a győzelemért, ám végül 1-1-es döntetlennel zárult a találkozó. Sergiu Bolboaca U15-ös lányai is igyekeztek saját játékukra koncentrálva megnehezíteni az éllovas vendégeket, akik azonban 4-0-s sikerükkel elvitték a három pontot Pécsről. Mutatjuk szerdai női utánpótlás eredményeinket:

Leány U17-es bajnokság, 18. forduló
PMFC – FTC 1-1 (1-0)
Pécsi gólszerző: Gyánó Lili (14.)
Edző: Bolboaca Augustin
PMFC: Szücs – Orsós, Bolboaca, Gyánó, Szolga – Keibl, Égi, Kömives, Tamasics, Bódis – Turi. Cserék: Krisztián, Vörös, Kiss, Szabó, Forró.

– Az előző hétvége után újra egy nagy bravúrra ajándékoztak meg minket a lányok. A Fradi nagy nyomás helyezett ránk a mérkőzésen. A küzdeni akarás újra csillagos ötös volt, ha egységesek leszünk, a játék is menni fog. Kellemes ünnepeket kívánunk mindenkinek! – értékelt Bolboaca Augustin, edző.

Leány U15-ös bajnokság, 18. forduló
PMFC – FTC 0-4 (0-2)
Edző: Sergiu Bolboaca
PMFC: Balogh – Kovács, Marton, Kiss, Szabó R., Légrádi – Pintér, Varró, Onódi – Sörös, Szabó L. Cserék: Hollósi, Horváth, Fuchs, Lövei, Péter.

– Az ország legjobb csapata ellen léptünk pályára, akikkel jó kapcsolatot is ápolunk ebben a korosztályban. Egy jó mérkőzésre készültünk ahol az volt a cél, hogy a saját játékstílusunkat alkalmazzuk, szorosabbá tegyük a meccset és hozzuk ki belőle a maximumot, mert az ilyen meccseken tudnak sokat fejlődni a lányok. A találkozó minden célját elérte, gratulálok a lányoknak, és gratulálunk a Ferencvárosnak, mindenki boldogan hagyhatta el az akadémiát – értékelt Sergiu Bolboaca, edző.

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram