Sportágválasztó a Cserepka Iskolában

Klubunk és partnerintézménye, a Cserepka János Baptista Általános Iskola, Középiskola és Sportiskola közösön együttműködve megtartotta sportágválasztójának záróeseményét, amely során az oktatási intézmény első osztályos tanulói bemutathatták szüleiknek, hogy mit sajátítottak el az elmúlt hetekben a testnevelés órák keretien belül a PMFC edzőinek felügyelete mellett.

A hat héten át zajló program célja, hogy a gyerekek a mozgás mellett labdás és koordinációs jellegű feladatokon keresztül megismerkedjenek a labdarúgással, s klubunk edzőinek segédletével elsajátítsák a futball alapjait. A PMFC és az oktatási intézmény nagy hangsúlyt fektet a program fontosságára, szem előtt tartva a tehetséges fiúk és lányok sportolását.

Az iskola első éves tanulói a labdarúgás mellett több sportággal is találkozhatnak, a változatos programban a szivacs kézilabda, a dzsúdó, a kosárlabda, a torna, a tenisz és az úszás is szerepel. Ebben nyújtanak nagy segítséget a pécsi egyesületek, köztük a PMFC, ahol a fiú utánpótlás mellett női akadémiánk keretén belül már a lányok is magas szinten űzhetik a labdarúgást.

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram