A Kelent fogadják a hölgyek

Bolboaca Augustin vezette női NB II-es labdarúgócsapatunk vasárnap délután itthon lép pályára a bajnokságban.

Jól kezdte a szezont női labdarúgócsapatunk, amely az NB II Nyugati-csoportjának első fordulójában Csepelen játszott 0-0-s döntetlent, míg a második játéknapon a Paksi SE gárdáját múlták fölül a PMFC Stadionban, ahol 5-0-s győzelmet arattak a piros-fekete hölgyek. A legutóbbi játéknapon szünnapos volt női együttesünk, míg a soron következő 4. fordulóban – vasárnap 16:00 órakor – hazai pályán az eddig nyeretlen Kelen SC ellen folytathatják az eredményes szereplésüket.

– A héten nagyon jól dolgoztak a lányok, ennek fényében felkészülten várjuk az előző szezonban még az élvonalban szereplő Kelent – fogalmazott Bolboaca Augustin vezetőedző. – Tudjuk, hogy hétvégi ellenfelünk komoly átalakuláson esett át nyáron, ugyanakkor szeretnénk tovább zárkózni a mezőnyhöz. Ezúttal is törekszünk majd a támadófocira. Vannak ugyan sérültjeink és betegeink, de köszönhetően a rengeteg tehetséges akadémia növendéknek, pótolni tudjuk hiányzóinkat.

A PMFC – Kelen SC női NB II-es mérkőzés szeptember 24-én, vasárnap 16:00 órakor kezdődik az Id. Dárdai Pál Edzőközpontban. A belépés ingyenes!

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram