Ellenfél-lesen: Aqvital FC Csákvár

A 8. fordulóban a Stadion utcában fogadja a Csákvár együttesét NB II-es labdarúgócsapatunk.

Vasárnap a 8. fordulóval folytatódik a Merkantil Bank Liga 2023/24-es szezonja, a szeptember 24-i játéknapon a veretlen, a mezőnyben egyedüliként kapott gól nélkül a tabella 5. helyén álló PMFC 17:00 órai kezdéssel a 11. helyen tanyázó Aqvital FC Csákvár együttesét fogadja hazai közönsége előtt.

Hétvégi vendégeink kerete alaposan megváltozott a nyári átigazolás során, távozott Alaxai Áron, Baranyai Ádám, Beliczky Gergő, Dulló Martin, Janky Barnabás, Koval Viktor, Magyar Zsolt, Auerbach Martin, Ominger Gergő, Gazdag Vajk, Kocsis Dominik, Janyeckij Kirillo, Torvund Alexander, Vaskó Tamás pedig visszavonult.

A Fejér vármegyeiek érkezőinek névsora is bőséges, így már kék-sárgában folytatja pályafutását: Babós Levente, Major Marcell, Noel Nathaniel, Pécsi Ármin, Farkas Aurél, Gregor Zalán, Juhász Levente, Karacs Dániel, Nagy Zoárd, Papucsek Barna, Simon András, Somodi Bence, illetve Szakály Dénes is.

Tóth Balázs együttese az idei bajnokságban eddig kikapott a Honvédtól (2-1), a Győrtől (2-1), a Soroksártól (2-0), és a Budafoktól (1-0), azonban nyertek a Szombathely (4-2), a Szeged (2-0), és a Mosonmagyaróvár (2-0) ellen. A kupától múlt hétvégén a Haladástól elszenvedett 3-1-es vereséggel búcsúztak.

A Csákvárral eddig csupán hatszor találkoztunk a másodosztályban, amely során pozitív mérleggel bírunk, ugyanis háromszor győzelemmel hagyhattuk el a játékteret, további három összecsapás pedig pontszerzéssel ért véget, a gólkülönbség ráadásul 5-2 a javunkra. Legutóbbi ellenük játszott meccsünk 1-1-gyel zárult itthon.

A PMFC – Aqvital FC Csákvár NB II-es labdarúgó mérkőzés vasárnap 17:00 órakor kezdődik. Meccsnapon a belépők 1500 forintért megvásárolhatók a helyszínen, míg a 14 év alattiak és a 65 év felettiek számára ingyenes a belépés. A találkozót a terveink szerint élő YouTube-stream formájában közvetítjük a PMFC TV-n!

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram