Angyalföldön előzhetünk

Női együttesünk a közvetlenül előtte álló Vasashoz látogat a bajnokságban.

Az előző hétvégén ugyan nem játszott tétmérkőzést, ezzel együtt is női NB II-es labdarúgócsapatunk a harmadik helyről várhatja a Nyugati-csoport küzdelmeinek október 7-i folytatását. A PMFC az 5. fordulóban a két ponttal előtte álló Vasas Kubala Akadémia vendégeként lép pályára szombaton 17:00 órától a Fáy Utcában.

Az előző idényt bronzérmesként záró angyalföldi lányok a mieinkhez hasonlóan remek rajtot vettek a másodosztály 2023/2024-es kiírásában. Hámori Ferenc tanítványai az Airnergy-t hazai pályán, a ZTE-t pedig idegenben győzték le 3-1-re, míg a piros-kékek legutóbb a Kriston otthonában értek el kiütéses 15-0-s sikert.

– Fontos mérkőzés előtt állunk a jó erőkből álló és évek óta együtt játszó Vasas ellen. A tabellára nézve is egyértelmű rangadó vár ránk, a hazai csapat három fordulót követően hibátlan mérleggel szerepel. Szeretnénk minél előrébb végezni a tabellán, így ennek a mérkőzésnek is úgy vágunk neki, hogy elhozzuk a három pontot a Fáy utcából – nyilatkozta Arató Zsombor, női gárdánk edzője.

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram