Ellenfél-lesen: Tiszakécskei LC

A bajnokság 11. fordulójában a Tisza-partiakhoz látogatunk, ahonnét legutóbb győzelemmel távoztunk.

Vasárnap 15:00 órakor csapatunk a Tiszakécskei LC otthonába látogat a Merkantil Bank Liga 11. fordulójában. Az előző szezont a 11. helyen záró kék-sárgák irányítását nyáron korábbi trénerünk, Vas László vette át, míg az együttes keretében is jelentős változások történtek, távozóik helyére zömében rutinos játékosokkal erősítettek, úgy, mint, Bertus Lajossal (DVTK), Fodor Ferenccel (Győr), Grünvald Attilával (KTE), vagy Torvund Alexanderrel (Csákvár).

A Tisza-partiak az eddig lejátszott 10 forduló során kikaptak a Honvédtól (2-1), a Haladástól (3-2), a Győrtől (2-0) és a Budafoktól (2-0), pontot szereztek a Nyíregyháza (1-1), a Siófok (1-1), és a Szeged (2-2) ellen, de legyőzték a Kozármislenyt (2-1), a Soroksárt (1-0), és a Mosonmagyaróvárt (2-0). Ezzel együtt a kécskeiek jelenleg 12 megszerzett ponttal a tabella 11. helyén tanyáznak, hátrányuk csupán 1 pont az előttük álló PMFC-vel szemben.

Hétvégi vendéglátóinkkal az NB III-ban 2-szer játszottunk: 1 vereség mellett 1 döntetlent értünk el a Bács-Kiskun vármegyei alakulattal szemben. Az NB II-ben megvívott találkozók alapján szintén jobb mérleggel bír a Tiszakécske, amely a 6 párharcból 4-et megnyert, 1-szer döntetlen született, míg tavaly októberben három pontos sikert aratva távozhattunk Tiszakécskéről. A vasárnap 15:00 órakor kezdődő idegenbeli bajnokit ezúttal is élőben közvetítjük a PMFC TV YouTube-csatornán!

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram