Ismét bombaerős mezőny lesz Pécsett

Nyolc csapat határon innen és túlról: magyar, olasz, horvát, szlovák, szerb, román és cseh együttesek találkoznak a III. PMFC Leány Nemzetközi Tornán.

A női labdarúgás szempontjából kétségkívül a legszínvonalasabb viadallal indul majd a 2024-es esztendő, hiszen február 10-11. között olyan nemzetközi utánpótlás tornát rendez női akadémiánk, amely Európa bármely országában megállná a helyét. Az immár harmadik alkalommal kihirdetett PMFC Leány Nemzetközi Torna különlegességeként szolgál, hogy jövő év elején az U16-os korosztály képviselői mérhetik össze tudásukat, amely lehetőséget biztosít a 2008-as és 2009-es, de akár a 2010-es születésű játékosok szerepeltetésére is.

A hagyományosan kétnapos esemény során ezúttal több topkategóriás csapatot látunk vendégül az Idősebb Dárdai Pál Utánpótlás Edzőközpontban: a házigazda PMFC mellett ismét elfogadta meghívásunkat a legutóbb aranyérmesként végző Ferencvárosi Torna Club, a mögötte a második helyet megszerző szlovák FC Spartak Tvnara, illetve a bronzcsatát sikerrel záró szerb ZFK Vojvodina, de legnagyobb örömünkre Pécsre látogat két partneregyesületünk, a román AC Dream Team Bukarest, illetve a horvát ZNK Medimurje Cakovec alakulata.

Újoncként köszönhetjük majd köreinkben a cseh SK Slavia Prahát, s végül, de nem utolsósorban Európa egyik meghatározó sztárklubját, az olasz AS Roma korosztályos együttesét. Lányaink elképesztően erős ellenfelekkel nézhetnek tehát szó szerint farkasszemet, a színvonal szinte garantált lesz, s bízzunk benne, hogy a korábbi évekhez hasonlóan a 2024-es nemzetközi női utánpótlás tornánk során is végig kiélezett küzdelemnek, valamint gólokban gazdag találkozóknak lehetünk majd szemtanúi. Fantasztikus két nap elé nézünk, további részletek jövőre!

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram