Megkezdtük a téli felkészülést

A fizikai felméréseket követően labdás edzést vezényelt a játékosoknak a szakmai stáb.

A Merkantil Bank Ligában 18 fordulót követően a hatodik helyen telelő labdarúgócsapatunk szerdán az Idősebb Dárdai Pál Utánpótlás Edzőközpontban megkezdte a felkészülést a 2023/2024-es kiírás tavaszi szezonjára. Kulcsár Árpád legénysége fizikai felmérésekkel indította munkát, majd pedig a pályán folytatódott tovább az újesztendő első edzése, amely során már a labda is előkerült.

A február 4-én rajtoló tavaszi idény kezdetéig várhatóan négy felkészülési mérkőzést játszik NB II-es együttesünk, ráadásul a menetrend szerint mindegyik összecsapásra itthon kerül sor. Az első meccsre nem kell sokat várni, ugyanis január 13-án a horvát másodosztály 3. helyén álló Vukovar érkezik, 17-én pedig az NB III Dél-Nyugati csoportjának 6. helyén telelő Kaposvár lesz az ellenfelünk.

A tervek szerint a hozzánk hasonlóan szintén NB II-es Kozármislennyel január 20-án mérkőzünk meg, míg zárásként az NB III Dél-Nyugati csoportjának jelenlegi 2. pozíciójában található Szentlőrinc alakulatával játszunk január 27-én. Az előkészületi találkozók pontos kezdési időpontjának véglegesítése folyamatban van, amelyekről a későbbiekben részletes tájékoztatást adunk.

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram