Kilvinger és Tímár is kezdő volt az írek ellen

Az Írországban edzőtáborozó U15-ös válogatott a házigazda írekkel találkozott második felkészülési mérkőzésén Wexfordban, s a walesiek elleni korábbi gól nélküli döntetlen (és az azt követő győztes büntetőpárbaj) után 2-0-s vereséget szenvedett a háziaktól. Pénteken azonban elérkezik a visszavágás lehetősége. A PMFC növendékei közül Kilvinger Levente és Tímár Dávid kezdőként lépett pályára, kapusunk végigvédte a mérkőzést, középpályásunkat pedig a forduláskor váltották.

– Az első félidőben védekezésben, a labdakihozataloknál és labdabirtoklásban sem voltunk kellően szervezettek, nem tudtuk felvenni a versenyt a hazaiakkal, egy oldalszabadrúgás után és egy tizenhatoson belül elkövetett védelmi hibából kaptunk gólokat. A második félidőben stabilabb lett a csapat, ekkor már ígéretes helyzeteink is voltak, sajnos nem tudtuk kihasználni őket – mondta Szabados József szövetségi edző a mérkőzés után az mlsz.hu-nak.

U15-ös válogatott felkészülési mérkőzés
Írország-Magyarország 2-0 (2-0)

Magyarország: Kilvinger Levente – Acsai Dominik (Vincze Tamás, 41.), Kimmel Benedek, Nyári Olivér, Béres Benedek – Somfalvi Barna (Ratkai Ádám, 41.), Milkovics Márton (Polonkai Noel, 77.), Tímár Dávid (Varga Zsolt, 41.) – Kiss Máté (Berekmári-Szigeti Ákos, 58.), Dudás Gergő, Kiss Norbert (Varga Zalán, 41.). Szövetségi edző: Szabados József.

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram