Szombathelyen indítják a tavaszt

Megkezdődik U19-es és U17-es csapatunk számára a bajnokság tavaszi pontvadászata, szombaton mindkét korosztályunk a Haladáshoz látogat.

Ellentmondást nem tűrően vezeti U19-es csapatunk az Alap-csoportot 11 forduló után. A fiúk ősszel 7 győzelem és 3 döntetlen mellett mindössze egy vereséget szenvedtek, a gólkülönbségük 24-14. A begyűjtött 24 pont magabiztos első pozíciót jelent, hiszen a második Kaposvárnak 22, a harmadik helyezett UTE-nak 19 pontja van. Koleszár Viktor csapatának legeredményesebb góllövői Fehér Bence, Ócsai Mátyás és Vinkovic Toni, mindhárman 5 találatnál járnak. A fiúk számára február 24-én kezdődik a tavaszi szezon, szombaton 13:30-tól ugyanis a 11. helyen telelő Szombathelyi Haladás VSE ellen lépnek pályára idegenben.

U17-es csapatunk az őszi idényt 2 győzelemmel, 4 döntetlennel és 5 vereséggel, illetve 22-21-es gólkülöbséggel zárta, így az Alap-csoportban a 10. helyről várja a folytatást. Azonban a tabellán mögöttük szereplő két gárda eléggé le van maradva tőlük, előrefelé viszont könnyen lehet lépdelni, hiszen a 7. helytől mindössze 4 pont választja el együttesünket. A tavaszi szezonrajton ellenben lehet javítani, bár nem lesz éppen egyszerű dolga Jásper Péter tanítványainak: február 24-én, 14:00-kor a tabellát vezető, a mezőnyből egyedüliként veretlen Illés Akadémia-Haladás otthonában lép pályára csapatunk. Erre szokták mondani, hogy mindent bele fiúk!

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram