Újabb 90 percnyi játék a válogatottban

Gyánó Lili kezdőként játszotta végig a portugálok elleni utolsó edzőmeccset az U19-es válogatott színeiben Algarvéban.

Az Eb-selejtezőre készülő női U19-es válogatott a lengyelek és az osztrákok elleni találkozója után kedden lejátszotta harmadik, egyben utolsó felkészülési mérkőzését a portugáliai Algarvéban. Szarvas Alexandra együttese negyedórát követően hátrányba került ugyan a házigazdák ellen, ám a félidő vége előtt kiegyenlített a magyar együttes.

A félidőt követően a portugálok ismét visszavették a vezetést, amelyre a lehetőségek ellenére újabb válasz már nem érkezett, így a magyar válogatott szoros meccsen 2-1-es vereséggel zárta a tornát. A női U19-es válogatott színeiben ezúttal is kezdőként lépett pályára Gyánó Lili, leány NB II-es együttesünk védője, aki végigjátszotta a találkozót.

Fénykép: mlsz.hu

Korosztályos válogatott hátvédünk hamarosan hazatérve csatlakozik társaihoz a PMFC-nél, hiszen hétvégén már az felnőtt másodosztályú bajnokság Nyugati-csoportjának tavaszi nyitányán vár rájuk fontos mérkőzés. A hölgyek a rivális Csepelt fogadják szombaton, a tét az egyedüli veretlenség, egyúttal az éllovas pozíció megőrzése, amivel újabb lépést tehetnek az NB I felé.

Portugália-Magyarország 2-1 (1-1)

Magyarország: Schvirján Dóra – Németh Adél (László Henrietta, 46.), Koszó Sydney, Kovács Aida (Fehértói Dorina, 53.), Gyánó Lili – Szarvas Sára (Madarász Laura, 64.), Kern Fanni (Harmat Sára, 80.), Vincze Borbála (Csejtei Emília, 80.) – Benke Annamária (Nagy Nikolett, 64.), Murár Viktória, Molnár Adelina (Petrovics Petra, 46.). Szövetségi edző: Szarvas Alexandra.

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram