A Loki ellen búcsúztunk a kupától

A DVSC-től elszenvedett vereséggel U17-es csapatunknak nem sikerült a legjobb nyolc közé jutni a kupában.

Jásper Péter vezette U17-es csapatunk szerdán az MLSZ Országos Kupa 4. fordulójában volt érdekelt, miután az előző körben bravúros, 4-3-as győzelemmel ejtette ki a kiemelt bajnokságban éllovasként szereplő Puskás Akadémia FC-t. A mieinkre a legjobb tizenhat között is erős ellenfél várt, mégpedig a szintén a korosztályos akadémiák pontvadászatában szereplő DVSC gárdáját fogadtuk az Idősebb Dárdai Pál Utánpótlás Edzőközpontban.

A vezetést ugyan a hajdúságiak szerezték meg, ám a bekapott gól után együttesünk átvette az irányítást és sorra dolgozta ki lehetőségeit, az egyenlítésre pedig három komoly alkalmunk is adódott, azonban ezeket nem sikerült értékesíteni. A fordulást követően is meccsben maradtunk, ám a kapu előtt pontosabbnak bizonyuló Loki további két találattal beállította a 0-3-as végeredményt, továbbjutva a sorozat nyolcaddöntőjébe.

MLSZ Országos Kupa, U17, 4. forduló
Vezette: Horváth (Szabó, Döbrentey)
PMFC – DVSC 0-3 (0-1)
Gsz.: Bernáth (14.), Lovas (66.), Regenyei (89.)

PMFC: Holenka – Hideg (Gojkovics, 81.), Francizi, Horváth (Hosszu, 59.), Mohácsi – Vétek, Jásper (Lévai, 59.) – Balogh, Mohácsi, Kapi (Lasanc, 59.) – Jarmeczy (Vida, 59.).

– A legfontosabb az volt, hogy majdnem végig meccsben maradtunk a Debrecennel, amely helyzeteit jobban kihasználva megérdemelten jutott tovább – értékelt Jásper Péter, edző.

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram