Magabiztos továbbjutás az Óbuda ellen

U19-es együttesünk hazai pályán 3-0-ra legyőzte a III. Kerületet, ezzel megérdemelten bejutott a korosztályos kupasorozat nyolcaddöntőkébe.

Koleszár Viktor vezette U19-es labdarúgócspatunk a Mezőkövesd elleni tavalyi győztes kupameccsét követően szerdán a Budaörsöt kiejtő, egyúttal a kiemelt korosztályos bajnokságban induló III. KER TVE együttesét fogadta az MLSZ Országos Kupa 4. játéknapján.

Álomszerűen kezdtük a párharcot, ugyanis Morvai révén már az első percekben előnyre tetettünk szert, majd pedig Kaszás és Bachesz tovább növelte a különbséget. A térfélcserét követően sem változott a mérkőzés képe, így megérdemelten jutottunk a legjobb nyolc közé.

U19: MLSZ Országos Kupa, 4. forduló
Vezette: Döbrentey (Szabó, Horváth)
PMFC – III. KER TVE 3-0 (3-0)
Gsz.: Morvai (3.), Kaszás (24.), Bachesz (43.)

PMFC: Varga – Győri, Kaszás, Nagy, Friedszám (Gáspár, 54.) – Bachesz, Morvai – Vas (Tóth, 77.), Bukovics (Fehér, 70.), Miklós (Szabó, 70.) – Ócsai (Pere, 77.).

– Nagy energiával kezdtük a párharcot, ami gólokban és további lehetőségekben is megmutatkozott. Végig kontroll alatt tartottuk a mérkőzést. Gratulálok a fiúknak a továbbjutáshoz! – értékelt Koleszár Viktor, edző.

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram