Duplákkal hozták a szomszédvári rangadót

U14-es korosztályunk győzelemmel tárt haza Tatabányáról, U13-as csapatunk Kaposváron nyert, az U12-eseknek viszont nem jött ki a lépés a somogyiak vendégeként. Hétvégi utánpótlás eredmények:

U14-es bajnokság, Alap-csoport, 16. forduló
Tatabányai SC – PMFC 1-3 (0-0)
Pécsi gólszerző: Andruskó Adrián (43.), Kajdon Marcell (82.)
PMFC: Rittinger – Kitanics, Nóránt, Hollósi, Győri – Kocsis, Petrov-Trajkov – Harcos, Kucsera, Kajdon – Andruskó. Csereként pályára lépett: Horváth, Szabó, Boday, Kincses.

– Egy lelkes, kellemetlen ellenféllel találkoztunk. Mi irányítottuk a játékot, de az első félidőben sok bosszantó technikai hibát vétettünk, és a játékunk intenzitása sem volt megfelelő ahhoz, hogy hatékonyabban fejezzük be a szépen felépített támadásainkat. A második félidőben ezekben tudtunk váltani, és ez gólokban is megmutatkozott, így megérdemelt győzelmet arattunk – értékelt Kósa Sándor, edző.

U13-as bajnokság, Dél-Nyugat, 17. forduló
Kaposvári Rákóczi BFLA – PMFC 1-4 (0-0)
Pécsi gólszerző: Lauer Olivér (49., 59.), Bohner Dávid (53., 58.)
PMFC: Vincellér – Molnár, Marosvölgyi – Bohner, Kincses, Udvarácz – Juhász, Lauer, Dózsa. Csereként pályára lépett: Kovács T., Kovács R., Wéber.

– Az első félidőben az a kis plusz hiányzott a játékunkból, kevesebb lehetőséget alakítottunk ki, olykor pontatlanok voltunk. A második játékrészben minden tekintetben magasabb sebességi fokozatra kapcsoltunk, ami már hasonlított arra a focira, amit kérek a srácoktól. Onnantól kezdve meggyőző volt a fölényünk a játék minden elemében! Gratulálok a fiúknak! – értékelt Koller Krisztián, edző.

U12-es bajnokság, Dél-Nyugat, 17. forduló
Kaposvári Rákóczi BFLA – PMFC 4-1 (0-0)
Pécsi gólszerző: Asztalos Gergely (80.)
PMFC: Lauer – Molnár, Gulyás – Bátori, Kádár, Csiba – Szakály, Anka, Gyöngyös. Csereként pályára lépett: Varga, Asztalos, Simai.

– A vártnál tompábban játszottunk a mérkőzésen, amit megérdemelten nyert meg ellenfelünk – értékelt Udvardi Zoltán, edző.

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram