Tíz lett közte Dunaújvárosban

Három forduló után továbbra is százszázalékos mérleggel, 31-1-es gólkülönbséggel vezeti női akadémiánk U14-es labdarúgócsapata a regionális leány pontvadászat Dél-Nyugati csoportját, amelynek múlt hétvégén rendezett játéknapján 2011-es korosztályunk 10-0-s végeredménnyel zárt Dunaújvárosban. A kiütéses sikeréből Molnár Dalma öt góljával vette ki a részét.

– A mérkőzés elejétől a végéig birtokolták a labdát, az ellenfél ritkán jutott át a térfelünkig. Szép támadásokat vezettünk, sok gólt szereztünk, viszont még a játékunkra jellemző volt a kapkodás. A legfontosabb, hogy a lányok ismét boldogan hagyták el a pályát – értékelt Tallósi Zoltán, akinek leány U14-es együttese legközelebb október 6-án a Kelen SC-t látja vendégül.

Leány Regionális U14-es bajnokság, Dél-Nyugat, 3. forduló
Dunaújváros PASE – PMFC 0-10
Gólszerző: Tóth Emma (38., 70. – öngól), ill. Tóth Alexandra (13.), Molnár Dalma (22., 25., 40., 75., 80.), Imre Zselyke (42.), Vincze Lilien (44.)

PMFC: Csík – Frezik, Hahner, Kubicsek – Horváth, Karfner, Tolnai – Molnár, Juhász. Csereként pályára lépett: Vincze, Imre, Pámer, Söjtöri.

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram