Márton Gábor: Két oka van a vereségünknek

A PMFC 3-1-es vereséget szenvedett a Dunaújváros PASE otthonában az NB III Közép-csoportjának 5. fordulójában. A találkozót követő sajtótájékoztatón először Márton Gábor, a pécsiek vezetőedzője nyilatkozott:

– Sablon dumával tudnám kezdeni, mert nagyon nehéz egy ilyen mérkőzés után mit mondani – így Márton Gábor. – Gyakorlatilag két oka van a vereségünknek. Az egyik, hogy soha nem látott amatőr gólokat ajándékoztunk a Dunaújvárosnak, a másik pedig a rossz helyzetkihasználásunk volt. Ezt leszámítva az ötödik percben eldőlt, hogy ezt a meccset nagy valószínűséggel nem tudjuk megnyerni. Ez most így alakult, nem vagyunk még olyan jók ebben az osztályban, hogy az ellenfélen kívül mást is elviseljünk. Erre majd ráedzünk – nyilatkozta a PMFC vezetőedzője.

Dunaújváros-Pmfc-070

A hazaiak vezetőedzője, Dobos Barna természetesen elégedettebben értékelhetett:

– Nagyon fontosnak tartom, hogy nyerni tudtunk a Pécs ellen. Az első félidőben kértem a csapatot, hogy legyenek türelmesek, várjuk meg az alkalmat. A második játékrészben már jól játszottunk és ültek a kontráink is, nem mellékesen szép gólokat rúgtunk. Minden dicséretet megérdemel a csapat és reménykedek, hogy ezen az úton tudunk tovább menni – zárta gondolatait a hazaiak mestere.

Fénykép: Kurdi József/pmfc.hu

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram