Újabb keleti túra

A PMFC soron következő hétvégi vendégszereplése előreláthatólag nem lesz egy sétagalopp, a mecsekaljaiak ugyanis szombaton 15 órától az NB III Közép-csoportjának 9. fordulójában a Békés megyei Várfürdő-Gyulai Termál FC alakulatának otthonában lépnek pályára.

A több mint háromszáz kilométeres távolság, az ezzel járó hosszú, monoton buszút és a korai kezdés miatt labdarúgócsapatunk már pénteken útnak indul. Sőt, még aznap edzenek is egyet Békéscsabán, ahol az éjszakát is töltik. A meccs napján majd onnan érkeznek felfrissülve a mérkőzés helyszínéül szolgáló id. Christián László Városi Sporttelepre.

Márton Gábor legénysége egyébként jó formának örvend, legutóbbi két bajnokijukat megnyerték: a Komlót idegenben 3-1-re, a Szentlőrincet pedig hazai környezetben 2-1-re győzték le a mieink. Szombati vendéglátóink esélyeit némileg csökkenti, hogy haloványan kezdtek, az idei szezonban hazai pályán még nyeretlenek.

A PMFC a 9. forduló előtt az 5. helyen áll, a Gyulaiak pedig a 14.-ek, pedig nyolc meccs alatt mindössze nyolc gólt kaptak. A pécsieknek fontos lenne a győzelem, hogy továbbra is együtt meneteljenek az élmezőnnyel. Riválisaink közül a Szigetszentmiklós a Méhkeréki SE-t, a Dunaújváros a Hódmezővásárhelyt, a Budafok pedig a Paks II-t fogadja.

Várfürdő-Gyulai Termál FC – PMFC
NB III Közép-csoport, 9. forduló
2016. október 1., szombat 15:00
Gyula, id. Christián László Városi Sporttelep

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram