Kiszurkoltuk!

A két klub jó kapcsolatának köszönhetően a PVSK-Panthers vendégei voltunk a férfi kosárlabda NB I 5. fordulójában. Felnőtt csapatunk látogatása jó kabalának bizonyult, hiszen Csirke Ferenc tanítványai keményen küzdve hozták a fontos hazai sikert.

A PMFC NB III-as keretének nem ért véget a csütörtöki program a délutáni edzéssel, Márton Gábor és legénysége a sportcsarnokba indult, hogy a férfi kosárcsapatot buzdítsa. A „Vasút” pedig nem is okozott csalódást, már az elején megszerezték a vezetést a Kecskemét ellen és egy rövidebb megingástól eltekintve magabiztosan hozták az újabb győzelmet, járt is nekik a pacsi a meccs végén.

pmfc-018

Fénykép: Kurdi József/pmfc.hu

Játékosaink láthatóan jól szórakoztak az összecsapáson, miközben a pécsi sportélet összefonódását is erősítették:

– Mivel a csapatból sokan szeretjük a kosárlabdát, ráadásul szerettünk volna egy közös csapatprogramot is összehozni a vasárnapi mérkőzés előtt, felvetettük az ötletet, hogy kilátogathatnánk erre a mérkőzésre. Azt gondolom, a PVSK-Panthers minden tiszteletet megérdemel, hiszen minden évben felülteljesíti a várakozásokat és rájátszásba jut. Szerintem magyar szinten élvezetes meccs volt, jól szórakozott mindenki, a heti munka mellett remek kikapcsolódást nyújtott a meccs – nyilatkozta csapatkapitányunk, Sólyom Csaba a csütörtöki találkozó után.

Fénykép: Kurdi József/pmfc.hu

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram