Presztízsmeccsel folytatjuk itthon

Az NB III Közép-csoport előző hétvégi fordulójában nem sikerült pontot szereznie a PMFC-nek a listavezető Szigetszentmiklós vendégeként, pedig a piros-feketék – főleg a második félidőben – sokat tettek az idegenbeli siker érdekében. A baranyaiak végül idei első vereségükkel, valamint a dunaújvárosiak Békéscsaba II. felett aratott győzelme miatt lecsúsztak a dobogóról és a negyedik helyről várhatják a pontvadászat folytatását.

Márton Gábor vezette együttesünknek nem lesz könnyű dolga az elkövetkező fordulókban sem, hiszen egymás után következnek a komoly meccsek. Március 11-én, 14:30-tól például pont a mieinket megelőző Fejér megyeieket látjuk vendégül a Stadion utcában. Dobos Barna gárdájának, a Dunaújvárosnak csupán két pont az előnye velünk szemben, így egy esetleges hazai győzelemmel visszakapaszkodhatnánk a tabella harmadik fokára.

Mint ismert, a két csapat őszi találkozóján 3-1-es vereséget szenvedtek a jóval aktívabb mecsekaljaiak a kontrákra berendezkedő Duna-partiak otthonában. Akik egyébként veretlenek tavasszal: a dunaújvárosiak a szezonnyitón a Mórahalmot 2-1-re győzték le, majd a Paks II. vendégeként 1-1-re végeztek, legutóbb pedig, hazai környezetben verték meg 2-1-re a kiesés elől menekülő Békéscsaba II. csapatát.


NB III Közép-csoport, 22. forduló
PMFC – Dunaújváros
2017. március 11., szombat, 14:30
Pécs, PMFC Stadion


Fénykép: Kurdi József/pmfc.hu

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram