Zsebben az újabb három pont

Az NB III Közép-csoport 23. fordulójában a PMFC az FTC II. vendégeként lépett pályára a népligeti Sárosi György-pályán. A mérkőzés első találatára mindössze 16 percet kellett várni, amikor is Hleba Tamás révén megszerezték a vezetést a piros-feketék. Bő húsz perccel később Koller Krisztián is betalált tizenegyesből, így kétgólos előnnyel vonulhattunk a szünetre.

A fordulást követő a 60. percben Kárász Krisztián kiállítása okán emberhátrányba került a Fradi. Ennek ellenére – számunkra szerencsétlen körülmények között – a 64. percben Pergel Bence szépíteni tudott. A 74. percben aztán Lőrincz Bence ismét betalált, és ezzel beállította a 3-1-es végeredményt. Hét perccel a vége előtt a mieinktől is kiállították második sárgával Fellai Józsefet, de ez már nem befolyásolta a mérkőzést.

– A győzelemnek és a három pontnak örülünk, minden másnak nem – értékelt tömören a lefújást követően vezetőedzőnk, Márton Gábor.

Pmfc-Fradi II-015

Lipcsei Péter, a zöld-fehérek második számú csapatának jelenlegi vezetőedzője szerint számukra már csak a tisztességes helytállás maradt a bajnokságban.

– Ahogy januárban kimondták, hogy megszűnik az NB III-as csapat, onnantól kezdve láthatóan összeestek a srácok. Nehéz úgy hétről-hétre teljesíteni, hogy nem tudják mi lesz velük. Saját tapasztalatból tudom, mit élnek át a fiúk. Próbálom beléjük sulykolni, hogy tegyenek meg mindent a Ferencvárosért, illetve úgy futballozzanak, hogy lehetőségük legyen továbblépni más NB III-as, vagy másodosztályú klubhoz. Úgy gondolom, a játékvezetőktől sem kapunk semmilyen támogatást – folytatta Lipcsei Péter. – Nem azt mondom, hogy a bíró miatt kaptunk ki a Pécstől, azonban úgy látom, hogy folyamatosan a kárunkra hoznak meg döntéseket. A vereségek okait mindemellett természetesen magunkban kell keresnünk. Zömében csak fiatalok alkotják a keretemet, úgyhogy megpróbálunk tisztességesen helytállni ebben a bajnokságban. Aztán meglátjuk, mi lesz jövőre – tette hozzá a zöld-fehérek második csapatának trénere.

Fénykép: Kurdi József/pmfc.hu

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram