Nem adtunk esélyt a Mórahalomnak

NB III-as labdarúgócsapatunk a Közép-csoport 29. fordulójának szombati játéknapján a kiesés elől menekülő Mórahalom VSE otthonába látogatott. A mérkőzésen fekete dresszben pályára lépő pécsiek főlényük ellenére a találkozó 28. percében állak először közel a vezetés megszerzésére, de Károly szabadrúgásánál a kapufa megmentette a hazaiakat. Sasa Vojnic-Zelic alakulata azonban nem lélegezhettek azonban fel sokáig, hiszen a 39. minutumban már góllá érett a baranyaiak játéka, akik közül Turi tekert a jobb felső sarokba.

A fordulást követően jobban érvénysült a papírforma, az 54. percben Kónya Dávid növelte a mieink előnyét. Majd a 62. minutumban a szünetben becserélt Frank harcolt ki egy tizenegyest, amit nem sokkal utána Koller értékesített úgy, hogy jobb alsóba vágta a labdát. Ezt követően több nagy lehetőségük is akadt a mecsekaljaiknak, akik közül Kónya Dávid előbb célt tévesztett, majd nem sokkal utána a keresztlécet találta el közelről. Öt perccel a rendes játékidő vége előtt viszont már ismét eredményesek tudtunk lenni, a 4-0-s végeredményt pedig Károly állította be.

NB III Közép-csoport, 29. forduló
Mórahalom, 150 néző. Vezette: Takács.
Mórahalom VSE – PMFC 0-4 (0-1)
Gsz.: Turi (40.), Kónya D. (54.), Koller (63. – büntetőből), Károly (84.)
Sárga lap: Magyar (28.), Busa (44.).

PMFC: Sólyom – Kónya K., Fekete, Krapecz, Szabó – Turi (Rácz, 75.), Koller – Kónya D., Bata (Nagy, 64.), Károly – Bodor (Frank, 46.)

Márton Gábor: – Megérdemelten nyertük meg a mérkőzést, a második félidőben tetszetősen játszott a csapat.

A két vezetőedző részletes értékelését vasárnap olvashatják el. A meccs online közvetítése ITT tekinthető meg.

Fénykép: Kurdi József/pmfc.hu

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram