U14

Pályán az utánpótlás

Felemás eredményekkel kezdték a PMFC nagypályás utánpótlás-csapatai a tavaszi szezon első fordulóját a jó erőkből álló Vasas Kubala Akadémia ellen.


U19-es bajnokság, II. osztály, 16. forduló
PMFC – Vasas Kubala Akadémia 0-3 (0-1)
Edző: Horváth Zoltán

– A mérkőzésen többnyire védekezésre kényszerültünk, mélyen szereztünk labdát, amivel a Vasas nem igazán tudott mit kezdeni. A meglévő energiánkat felemésztette a védekezés, pedig lett volna lehetőség a megszerzett labdák után, de rossz döntéseket hoztak a játékosok – értékelt Horváth Zoltán, edző.


U17-es bajnokság, II. osztály, 16. forduló
PMFC – Vasas Kubala Akadémia 1-3 (1-2)
Pécsi gólszerző: Kovács Dávid Szabolcs (43.)
Edző: Kósa Sándor

– Az első negyed órát leszámítva végig egyenrangú ellenfelei voltunk a jó erőkből álló Vasasnak. Ők kihasználták az adódó lehetőségeiket, amiket mi tálcán kínáltunk nekik, mi viszont egy szép támadásból szerzett gólunkon kívül több hatalmas helyzetből sem tudtunk betalálni – értékelt Kósa Sándor, edző.


U16-os bajnokság, II. osztály, 16. forduló
PMFC – Vasas Kubala Akadémia 1-0 (1-0)
Pécsi gólszerző: Szabó Zalán (21.)
Edző: Schneider Gábor

– A meteorológia nagyon hideg időt mondott. A játékosaimat a szívük melegítette, így nem a mi arcunkra fagyott a mosoly! A játék? A győzelmet nem kell, a vereséget nem lehet megmagyarázni – értékelt Schneider Gábor, edző.


U15-ös bajnokság, I. osztály, 16. forduló
Vasas Kubala Akadémia – PMFC 1-1 (0-0)
Pécsi gólszerző: Keresztes Noel (62.)
Edző: Jelena Richárd

– Nagyon motiváltan és szervezetten játszottunk végig. Sajnos a gólhelyzetek közül csak egyet sikerült értékesíteni, míg egy egyéni hiba okán bekapott góllal két pontot ott hagytunk a Fáy utcában. Szeretném kiemelni a csapat akaraterejét és küzdeni tudását, amit végig a nagynevű ellenfelünkre erőltettünk – értékelt Jelena Richárd, edző.


U14-es bajnokság, I. osztály, 16. forduló
Vasas Kubala Akadémia – PMFC 3-0 (1-0)
Edző: Rákóczi Gábor

– Gyámoltalanul kezdtünk, lassan vettük fel a meccs ritmusát. Sajnos elkerülhető gólokat kaptunk, kétszer szöglet után mattoltak minket. A meccs fordulópontjai a kihagyott helyzetek voltak, amire mindig egy kapott gól volt a válasz – értékelt Rákóczi Gábor, edző.


Fénykép: vkla.hu

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram