Semleges pályán küzdünk meg a Pakssal

A PMFC vasárnap 13:30-kor a Paksi FC II. vendégeként lép pályára Szekszárdon az NB III Közép-csoport 12. fordulójában.

Sérültjei miatt fájhat a feje a PMFC vezetőedzőjének, Vas Lászlónak, aki nem számíthat több meghatározó játékosára a Paksi FC II. elleni vasárnapi idegenbeli összecsapáson. Pedig az október 28-án, 13:30-kor kezdődő alsóházi rangadónak számító találkozót kulcsfontosságú lenne megnyerniük a piros-feketéknek.

A baranyaiak egy pontot szereztek a legutóbbi játéknapon, de ezzel még korántsem sikerült ellépniük a kiesőzónából. Márpedig a bennmaradás érdekében mindent meg kell tenniük a pécsieknek, akik hétvégén Paksi FC II. ellen lépnek pályára Szekszárdon. Amíg a tolnaiak 6 ponttal a 15. helyen állnak, addig a baranyaiak csupán 4 pont előnnyel a 14. pozíciót foglalják el.

A Tököli Attila vezette zöld-fehérek tartalékcsapatának eddigi összesített mérlege 1 győzelem mellett 3 vereség, ugyanakkor hétszer pont nélkül maradt a paksi csikócsapat. A lejátszott 11 forduló alatt 4 gólt rúgtak, ellenben a saját kapujukat 16-szor vették be a vetélytársak. Erre pedig érdemes alapozniuk a vizitáló pécsieknek.

A Paksi FC II. az idei szezonban 5 bajnokit vívott meg pályaválasztóként, sikert azonban egyik alkalommal sem sikerült aratnia, ám kétszer legalább az egy pontnak örülhettek a paksiak, 3 ízben azonban csak a kesergés jutott nekik. A zöld-fehérek második számú együttese vendéglátóként 2 gólt jegyzett, de kapott kilencet. Tököli Attila ennek részleteiről oldalunknak beszélt, amit ITT olvashat el.

Az október 28-án, vasárnap 13:30-kor kezdődő Paksi FC II. – PMFC NB III-as bajnoki mérkőzést nem Pakson, hanem Szekszárdon, a Városi Sport és Szabadidőközpontban rendezik. A találkozó megtekintése mindenki számára díjtalan. A csapatot elkísérő pécsi drukkereink számára a beléptetés a Keselyűsi út felőli parkolóból nyíló vendégszektoron keresztül történik.

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram