Szerdán az RKSK-t fogadjuk a Magyar Kupában

A Rákosmente KSK elleni kupameccs szerdán 12:30-kor kezdődik a Stadion utcában, a tét már a legjobb 32 csapat közé kerülés.

A PMFC október 30-án, szerdán 12:30-kor hazai pályán folytatja Magyar Kupa szereplését, Vas László vezette NB III-as labdarúgócsapatunk a sorozat 7. fordulójában a szintén harmadosztályú Rákosmente KSK együttese ellen harcolhatja ki a legjobb 32 közé kerülést. A fővárosi XVII. kerületi kék-fehérek az előző körben a Komárom-Esztergom megyei I. osztályú Sárisápi BSE-t verték meg idegenben 5-0-ra, míg a pécsiek szintén vendégként, de a Heves megyei I. osztályban szereplő Egerszalók SE otthonában aratott 6-1-es győzelmükkel mentek a tovább.

A továbbjutás ezúttal is egy mérkőzésen dől el, amennyiben a 90 perc döntetlennel ér véget, úgy 2*15 perces hosszabbításra, ha ott sincs döntés, úgy büntetőkre kerül sor. Szerdai ellenfelünk jelenleg az NB III Közép-csoport 9. helyét foglalja el, nevük mellett négy győzelem, három döntetlen és öt vereség szerepel. A bajnokság 5. fordulóban 6-0-s sikert arattunk ellenük. A belépőjegy ára egységesen 500 Forint, a 65 év felettiek és a 14 éves kor alattiak számára pedig ingyenes a belépés. A korai kezdés ellenére reméljük, hogy sokan kilátogatnak a kupamérkőzésre!


Magyar Kupa, 7. forduló
2019. október 30., szerda, 12:30
PMFC – Rákosmente KSK
Pécs, PMFC Stadion


 

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram