Vas László: ”Tiszteljük az ellenfelet”

Így várja a két csapat edzője a vasárnapi PMFC – DVSC NB II-es bajnoki mérkőzést.

A Merkantil Bank Liga 29. fordulójában a hat meccs óta veretlen PMFC a jelenlegi listavezető DVSC-t fogadja vasárnap 12:45-től a Stadion utcában. A válogatott szünet előtti utolsó bajnoki mérkőzés előtt Vas László és Toldi Gábor nyilatkozott:

– Nem kérdés, hogy a Debrecen mindenféle tekintetben kilóg ebből a mezőnyből. Ettől függetlenül tiszteljük az ellenfelet és az eddigi eredményeit, próbálunk belőlük úgy felkészülni, hogy a céljaink a mérkőzésekkel kapcsolatban ne változzanak. Mindenféleképpen a lehetőségekből legtöbbet kihozva szeretnénk itthon tartani a pontokat – fogalmazott Vas László, csapatunk vezetőedzője.

Toldi Gábor küzdelmes kilencven percre számít a Mecsekalján.

Fénykép: dvsc.hu

– Egy rendkívül stabil csapatnak tartom a Pécset, melynek eredményei önmagukért beszélnek. Az első helyről várjuk a találkozót, és szeretnénk megmutatni, hogy nem véletlenül állunk a tabella élén. Biztos vagyok benne, hogy küzdelmes kilencven perc lesz, mely során az egyéni képességek és jó döntések alakítják majd ki a végeredményt. Bízom benne, nálunk lesznek ezek a pozitív tényezők, és három ponttal térünk haza – mondta a vendégek honlapjának Toldi Gábor edző.

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram