Leány U17-U15: Magabiztos siker a DVTK ellen

Női utánpótláscsapataink a DVTK-val mérkőztek meg a bajnokság hétvégi, 17. fordulójában. A legidősebbek jó teljesítményük ellenére pont nélkül tértek haza Miskolcról, a fiatalabbak azonban hiányzóik ellenére is főlényes sikert arattak itthon a Diósgyőr ellen.

Leány U19-es bajnokság, 17. forduló
DVTK – PMFC 6-0 (2-0)
Edző: Erdős Zoltán
PMFC: Ronta – Kauder, Lengyel, Szabó, Forró – Ruppert, Bircsák, Patai, Nyéki, Arató – Kis. Cserék: Stang, Nagy.

– Jól kezdtük a mérkőzést, fegyelmezett védekezés mellett támadásépítésig is eljutottunk az első félidőben. A második játékrészben, ahogy fogyott az erőnk, úgy lett egyre több lehetősége az ellenfelünknek, amiket jó százalékban ki is használtak. Több jó teljesítmény is volt a csapatban, így összességében nem lehetek elégedetlen, az eredmény ellenére sem – értékelt Erdős Zoltán, edző.

Leány U17-es bajnokság, 17. forduló
PMFC – DVTK 4-1 (2-0)
Pécsi gólszerző: Bódis Lili (15.), Légrádi Blanka (41., 65.), Égi Barbara (60.)
Edző: Bolboaca Augustin
PMFC: Balogh – Orsós, Szolga, Kömíves, Vörös – Máté, Keibl, Légrádi, Tamasics – Égi, Bódis. Cserék: Turi, Dóra.

– Ezt a mérkőzést nehéz szakmailag értékelni, jobbulást kívánunk a sok sérültnek és betegeinknek, valamint óriási köszönet azoknak, aki vállalták a játékot. Remélem, hogy előbb-utóbb visszatér mindenki és újra a saját játékunkat tudunk játszani. Gratulálunk mindenkinek! – értékelt Bolboaca Augustin, edző.

Leány U15-ös bajnokság, 17. forduló
PMFC – DVTK 3-0 (1-0)
Pécsi gólszerző: Pintér Réka (14.), Lövei Kitti (46., 56.)
Edző: Sergiu Bolboaca
PMFC: Hollósi – Marton, Kiss, Szabó, Kovács – Pintér, Fuchs, Onódi – Varró, Lövei, Sörös. Cserék: Horváth, Péter.

– Magabiztosan, helyenként szép támadásépítésekkel és határozott védelemmel sikerült megszereznünk a 3 pontot a jól futballozó Diósgyőr ellen. Gratulálok a csapatnak, most két hét pihenő következik meccsek tekintetében, addig remélhetőleg minden betegünk felgyógyul, mert a ezúttal is sok hiányzónk volt. Továbbá mielőbbi gyógyulást kívánunk az ellenfél tehetséges kapusának, Galambvári Olíviának! – értékelt Sergiu Bolboaca, edző.

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram