Mondanám, hogy futballoztunk…

A PMFC 1-1-es döntetlent ért el az első tavaszi fordulóban a Hódmezővásárhely otthonában. Csapatunk trénere, Márton Gábor érthető módon csalódott volt, hiszen a pécsieknek már az első félidőben el kellett volna dönteniük a meccset.

– Természetesen nem vagyok elégedett, hiszen győzni szerettünk volna. Erre az első félidőben megvoltak a nagyobbnál-nagyobb lehetőségeink, illetve szerintem volt egy tizenegyes, amit nem kaptunk meg. Az ellenfél gyakorlatilag a kapunk felé sem tudott szagolni, a második félidőben nyújtott játékunk azonban már értékelhetetlen számomra. Mondanám, hogy futballoztunk, de nem. Várható volt, hogy idővel kapunk egy gólt. Ilyen szempontból talán reális a végeredmény, de az első játékrészben kellett volna eldöntetnünk a meccset, legalább három góllal. Sajnálom, ugyanakkor megyünk tovább – nyilatkozta Márton Gábor, a PMFC vezetőedzője.

A találkozó során kiállított Major László jóval elégedettebben nyilatkozott a lefújás után:

– Sikerként könyvelem el a döntetlent, annak fényében, hogy hét sérültünk volt, Szarvas József pedig reggel még lázzal küzdött. Ilyen felállásban még sosem játszott a Vásárhely, meg kellett forgatnom a keretet. A második félidőben egyértelműen jobbak voltunk a Pécsnél, amely egyébként egy kiváló csapat. Akár nyerhettünk is volna, két nagyszerű fejesünk is volt, ami kevéssel ment mellé. Rúgtunk egy gólt, amit nem adtak meg, kaptunk egy olyat, amit úgy gondolok, lesről indult. Történtek furcsa dolgok, azt pedig nem értem, hogy ezeket számon kérve miért küldtek fel a lelátóra – mondta a találkozót követően Major László.

Fénykép: Kurdi József/pmfc.hu

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram